Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korosztályomban tényleg nincs senki rajtam kívül akinek a belső értékek és a belső szépség a fontos? 16/F
Ne értsetek félre, sokan mondták már hogy jól nézek ki, viszont az alapján hogy valaki mennyire szép, nem tudok beleszeretni, csak hogy belülről mennyire szép. Lehet hogy valaki kívülről úgy néz ki mint egy modell, de ha tudod milyen a belseje akkor 2 szót nem fordítanál rá.. A lényeg hogy adjam fel hogy hozzám hasonló lányt keressek magamnak, és várjak vele 2-3 évet?
Ha meg kötekedni akarsz inkább kattints a vissza gombra..
Van ilyen fiúba is lányba is. Jó helyen kell keresni, lehet neten is ismerkedni...
F/16
Na mi? :D:D 16 évesek találkozója? Mert akkor beszállok.:D 16/L..:D:D
Amúgy hasonlóképp állok az emberekhez. mint Te
Nekem fontos a külső és mindig szép bnőim voltak
16F
Szerintem az alapján, hogy "valaki mennyire szép" nem is lehet beleszeretni bárkibe is. :) Régebben még talán érdekelt is a külső valamennyire(Nem az volt meghatározó, nyilván.), de már be nőtt annyira a fejem lágya szerencsére, hogy a külsőségeket teljesen figyelmen kívül tudjam hagyni. Ennek ellenére mindig azt kapom, hogy "olyan nincs, hogy csak a belső számít, számít a külső is hidd el". -.-" Nem értem miért próbálják meghatározni, hogy nekem mi számít. :)
Amúgy bocsi, én 15 éves vagyok. ^^"
Lehet hogy te, kedves utolsó, így van vele de attól még a külső nem elhanyagolható. vagy te járnál egy teljesen igénytelen valakivel is?
Nagyobb korban már azért a legtöbbeknek számít a külső, ha más nem, szexuális vonzódás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!