Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Egy ember köszöntött fel....

Egy ember köszöntött fel. "jogosan" akadtam ki?

Figyelt kérdés
Én az összes barátnőmet felköszöntöm névnapjukkor, veszek nekik ajándékot, szóval tisztességesen felkészülök. Nekem meg ma van a névnapom és egyetlen barátnőm,osztálytársam senki nem köszöntött fel. Még a barátom sem tudta, hogy ma van a névnapom csak mikor mondtam. Szerintetek bunkóság lenne ha többé én sem köszöntenék fel senkit? Oké, hogy viszonylag ritka nevem van és nem minden naptárban van benne, de az én barátnőimnek fejből tudom mikor van.

2015. júl. 23. 21:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha ünnepséget akarsz, szervezd meg magadnak:) - hősi római mondás.
2015. júl. 24. 21:41
 22/24 anonim válasza:
Engem volt hogy a szülinapomom az unokatesom se koszontoot felpedi egy osztalyba jarunk. Am mi. A neved?
2015. júl. 28. 21:51
 23/24 anonim válasza:

Boldog névnapot!

Ne csinálj belőle nagy tragédiát nem mindenki tartja ezt ünnepnek (én sem), azért azt, hogy boldog névnapot soha nem esik nehezzemre kimondani másnak lehet, hogy számit valamit. A felkészülést kicsit túlzásnak érzem! Szerintem két ünnep van az évben a karácsony és a húsvét azokat szoktuk megünnepeli.

2015. aug. 11. 09:39
 24/24 anonim válasza:
Szerintem is teljesen igazad van! Velem is történt sajnos ilyesmi, én is mindenkit felköszöntök, még akit nem is ismerek kábé :D Erre még karácsonykor se kapok szinte a barátaimtól semmi köszöntést, vagy valami hasonlót, ugyan ez van a névnapomon is. Sőt, ha a Facebook nem írná ki, hogy kinek mikor van a szülinapja, akkor se kapnék sok felköszöntést! :D Úgyhogy teljes mértékben igazad van! ;)
2015. aug. 18. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!