Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Egy ember köszöntött fel....

Egy ember köszöntött fel. "jogosan" akadtam ki?

Figyelt kérdés
Én az összes barátnőmet felköszöntöm névnapjukkor, veszek nekik ajándékot, szóval tisztességesen felkészülök. Nekem meg ma van a névnapom és egyetlen barátnőm,osztálytársam senki nem köszöntött fel. Még a barátom sem tudta, hogy ma van a névnapom csak mikor mondtam. Szerintetek bunkóság lenne ha többé én sem köszöntenék fel senkit? Oké, hogy viszonylag ritka nevem van és nem minden naptárban van benne, de az én barátnőimnek fejből tudom mikor van.

2015. júl. 23. 21:25
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%

Én már névnapot nem is ünneplek,itthon felköszöntenek,veszünk valami kisebb sütik aztán jól van az:D összvissz 2 embernek szokott max eszébejutni,de inkább 1 mert a másiknak az első szól.

Szülinapomon egyszer kipróbáltam hogy egyik évben ki volt rakva mondjuk facebookon a szülinapom,felköszöntöttek még olyanok is akik nem is ismerőseim.Másik évben beállítottam hogy ne jelezze,megint az a 2 ember akiknek néha úgy eszébe jut:D Ezt mondjuk csak azért próbáltam ki mert sokan ismerőseim dicsekednek azzal hogy ezren felköszöntik,amikor ez semmit nem jelent.

Aki fontos számodra annak jegyezd meg a többi mellékes.

2015. júl. 24. 03:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát hallod ha a naptárban se vagy benne akkor ne csodálkozz
2015. júl. 24. 03:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz:

- te sem köszöntesz fel senkit;

- figyelmen kívül hagyod, ők hogyan tettek, te folytatod ugyanúgy, mint eddig.

.

Nem csinálok nagy problémát magamnak ilyesmin, hiszen a logika szerint nem is nekem kéne gratuláljanak névnapomon, hanem szüleimnek, hiszen ők választották nevemet.

2015. júl. 24. 04:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez a te személyes, egyéni teljesítményed, hogy névnapod van és ezért téged külön, kiemelt tisztelet és rajongás illetne meg a jeles napon ???
2015. júl. 24. 07:17
 15/24 anonim ***** válasza:
ki unnepel manapsag nevnapot?
2015. júl. 24. 07:41
 16/24 anonim ***** válasza:
En megjegyzem kik irtak nekem, es onnantol en is csak azoknak irok, ennyi.
2015. júl. 24. 10:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Hosszú még a nap, kedves Kinga. Addig is boldog névnapot!
2015. júl. 24. 11:19
 18/24 anonim válasza:
idén a nagyszüleim és a barátom is elfelejtetete a szülinapom. jólvan,rosszul esett, de ez van.:/ ez nem jelenti,hogy nem szeretnek
2015. júl. 24. 11:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Ádám vagyok, dec 24. a névnapom, szerinted hány embernek jut eszébe felköszönteni? :D Van, hogy anyám is elfelejti :D Nem kell ezen kiakadni, amúgy sem érzem sok létjogosultságát ennek a névnaposdinak, pláne, hogy minden névnek van vagy 4 napja a naptárban.
2015. júl. 24. 12:01
 20/24 A kérdező kommentje:

Jó nem azért hisztizek mert nem köszöntöttek fel, de egyik barátnőmnek karácsonyi szünetben van, másiknak szintén nyáron és legalább felhívom őket :D Nekik meg eszembe se jutottam, de túltettem magam.

Köszönöm a sok választ, jó, hogy nem vagyok egyedül :D

2015. júl. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!