Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Jogosan esik rosszul, hogy...

Jogosan esik rosszul, hogy nem köszöntöttek fel a nagyszüleim a születésnapomon?

Figyelt kérdés

Tegnap lettem 19, még telefonon sem íhvtak fel.

Nem értem, hogy miért nem szeretnek. :) A ballagásomra sem jöttek el, csak az utána tartott ebédre. A nagymamám ráadásul mindent leszól, amit csinálok. (Pl. a jogi egyetemre jelentkeztem, mikor megtuda, akkor közölte, hogy enm is várt mást tőlem, ez a legkönnyebb egyetem.)

Az unokatestvéreimmel nem ilyenek, én pedig mindig tisztelettudó és rendes voltam..

2015. jún. 11. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Ajánlom édesanyádnak, hogy próbálja ki a jogi egyetemet. Jogosan esik rosszul, de ha a ballagásodra se jöttek el akkor te szorosabbnak gondolod a kapcsolatotokat mint ők úgy látszik.
2015. jún. 11. 13:28
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 A nagymamámra gondoltál, ugye? Biztos elírtad :)

Csak enm értem, hogy a többi unokát miért szeretik jobban, többek között a testvéremet is. Lehet, hogy azért, mert lány vagyok. :)

2015. jún. 11. 13:31
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
És te meg szoktad őket köszönteni szuletesnapjukon?
2015. jún. 11. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Persze,hogy rosszul esik,de szerintem ne törődj vele. Máskor felhívnak szülinapodkor?Én nem engedtem volna be őket az ebédre,nagyon pofátlan dolognak tartom,ha ballagásra nem tudtak eljönni,akkor az ebédre se.

Én is kb. ugyan úgy vagyok ,mint te csak a születésnapon még ott is voltam náluk és úgy se tudták,csak amikor anya megemlítette,hogy mellesleg ma van a szülinapom...(unokatesómnak a névnapja volt,azt emlegették).De direkt nem akartam nekik szólni.

2015. jún. 11. 13:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Én mindig felköszöntöm őket, de ők általában elfejeltik. Januárban sem köszöntöttek fel a névnapomon, pedig az azt követő hétvégén ott voltunk.

Most megyünk majd vasárnap a papám neve napját ünnepelni, lehet, hogy ott felköszöntenek. Remélem.

2015. jún. 11. 13:48
 6/12 anonim ***** válasza:
32%

komolyan ezen kell rugozni meg szamontartani hogy ki koszont fel meg ki nem?

Xard mar le. Lenyegtelen.

2015. jún. 11. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Engem például hidegen hagynak ezek a felköszöntéses dolgok. Van belőle a rokonságban minden hónapban kettő, aztán mindig veszünk egymásnak x ezerért ajándékot, amit majd a másik visszaajándékoz x ezerből, meg úgy maguk az ünnepnapok sem mindenkinek jelentenek sokat, inkább csak tiszteletadás az egész.

Az viszont cinkes, hogy nincs meg a tisztelet, értem itt mondjuk az egyetemes dolgot.

2015. jún. 11. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Es ha felkoszontottek volna mi tortent volna? Akkor is ugyanez az ember lennel, ugyanezekkel a celokkal. Nem dol ossze a vilag ha nem mondjak, hogy "boldog szulinapot".

Mellesleg, szerintem a nagyidnak halvany lila goze nincs ajogi egyetemrol ha olyat mond, hogy az a legkonnyebb.

Ne foglalkozz vele!

2015. jún. 11. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:
#2 ja elnéztem, nagyidra gondoltam ja
2015. jún. 11. 20:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem alap gesztus, hogyha a másik 6 unokát mindig felköszönti, akkor engem is. Köszönöm a válaszokat.
2015. jún. 11. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!