Jogosan esik rosszul, hogy nem köszöntöttek fel a nagyszüleim a születésnapomon?
Figyelt kérdés
Tegnap lettem 19, még telefonon sem íhvtak fel.
Nem értem, hogy miért nem szeretnek. :) A ballagásomra sem jöttek el, csak az utána tartott ebédre. A nagymamám ráadásul mindent leszól, amit csinálok. (Pl. a jogi egyetemre jelentkeztem, mikor megtuda, akkor közölte, hogy enm is várt mást tőlem, ez a legkönnyebb egyetem.)
Az unokatestvéreimmel nem ilyenek, én pedig mindig tisztelettudó és rendes voltam..
2015. jún. 11. 13:15
11/12 anonim válasza:
furcsa emberek a nagyszüleid. a te szüleid miért nem teszik szová náluk ezt? anyukád vagy apukádnak kellene szólni, hogy ne tegyenek különbséget unokák között. ha nem köszöntenek fel, akkor te se köszöntsd fel őket, ne menj el hozzájuk, majd észre veszik magukat, talán.
12/12 anonim válasza:
nagyanyád nem tudja mi az hogy jogi egyetem, különben nem mondana ennyi hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!