Ma van a névnapom, de eddig csak anya meg a nagymamám köszöntöttek meg tényleg ennyire nem vagyok fontos senkinek?
Boldog névnapot!
Ne legyél olyan sértődős. Lesz ez később még rosszabb is. Egyébként nyugodtan figyelmeztesd őket, hogy ma van a népnapod.
köszi:)
De az milyen már hogy figyelmeztetem az ilyenekre szerintem családon belül emlékezni kéne vagy nem??
boldog névnapot!(:
( oo ez csak egy névnap nekem a családom annyit se mondott szülinapomkor nekem h bolodog... ugyhogy sztem ez legyen a legnagyobb problémád)(:
nekem is most van a névnapom :))) boldog névnapot!!! :PP
egyébként engem most kezdtek elhalmozni az üzenetekkel, meg a telefonhívásokkal, lehet, hogy téged is ezután kezdenek felköszönteni :)), ezen ne rágódj!
Boldog Névnapot!
Ne aggódj még nincs vége a napnak! Nem az a fontos,hogy mennyien köszöntenek,hanem az ,hogy amikor szükséged van rájuk mennyire állnak melléd. Idővel rájössz nem ezen múlik a világ,ne keseredj el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!