Ma van a névnapom, de eddig csak anya meg a nagymamám köszöntöttek meg tényleg ennyire nem vagyok fontos senkinek?
Boldog Névnapot(=
Megsúgom neked, hogy nálunk is a családban mindenki mindig fel van köszöntve, csak én nem. Szülinapomkor örülök ha esetleg nővéremnek eszébe jut, de tortáról nem is álmodok, pedig mindig mindenki kap, még névnapjára is. ja és én vagyok a legkisebb, szóval elvileg midneki rám figyel (mindig ezt mondják)
Na midegy, ne szomorkodj rajta, örülj hogy valakinek eszébe jutottál:)
Köszi:))
ÁÁ NEM hiszem..
Nem vagyunk egyformák. Ha egyébként jó fejek veled, akkor szerintem ez megbocsájtható.
És szerintem is szólj nekik, hogy ma nevezetes ünnep van, legalább megnézed az arcukat, amikor elkezdenek kapkodni, hogy hogyan ünnepeljenek meg :-D
Boldog névnapot!! Nekem is ma van :)) Nahát, mennyi Petra van itt :)
Ne légy szomorú, látod, itt mennyien köszöntöttek. Jó, a családodnak is illett volna. Engem is leginkább a szüleim köszöntöttek fel, meg a barátaim, a tesóm olyan szétszórt, hogy általában a sajátját is elfelejti, szóval nem csodálkozom, hogy csak akkor kapott észbe, amikor anyukám mondta, hogy boldog névnapot, akkor kapcsolt ő is, hogy jaaaa tényleg, az ma van, boldog névnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!