Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma van a névnapom, de eddig...

Ma van a névnapom, de eddig csak anya meg a nagymamám köszöntöttek meg tényleg ennyire nem vagyok fontos senkinek?

Figyelt kérdés
Még a nevelőapám se köszöntött meg.A másik nagyimról ne is beszéljünk.Vagy a tesómról....Ez olyan rossz mert mikor a családba valakinek akárkinek valamilyen ünnepe van akkor én mindig veszek neki valamit,vagy ha nem is veszek de annyit mondok hogy boldog névnapot vagy valamit.Én meg szrt se kapok.Tök rosszul esik..
2011. okt. 2. 16:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Boldog Névnapot(=

Megsúgom neked, hogy nálunk is a családban mindenki mindig fel van köszöntve, csak én nem. Szülinapomkor örülök ha esetleg nővéremnek eszébe jut, de tortáról nem is álmodok, pedig mindig mindenki kap, még névnapjára is. ja és én vagyok a legkisebb, szóval elvileg midneki rám figyel (mindig ezt mondják)

Na midegy, ne szomorkodj rajta, örülj hogy valakinek eszébe jutottál:)

2011. okt. 2. 16:16
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi:))

ÁÁ NEM hiszem..

2011. okt. 2. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem is folyamatosan elfelejtik a névnapomat, én nem csinálok nagyügyet belőle, én se tudom másét.
2011. okt. 2. 16:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát én csinálok mer ha én tudo másét meg megszoktam köszöteni akkor szerintem azt neki is megkéne tenni...:)
2011. okt. 2. 16:21
 15/20 bánomisén ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák. Ha egyébként jó fejek veled, akkor szerintem ez megbocsájtható.

És szerintem is szólj nekik, hogy ma nevezetes ünnep van, legalább megnézed az arcukat, amikor elkezdenek kapkodni, hogy hogyan ünnepeljenek meg :-D

2011. okt. 2. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Képzeld én szülinapomon 1 db sms-t kaptam... A sok tróger fb-on írt az üzifalamra,de jelentéktelen az összes.Apám is csak kb a nap közepén írt egy sms-t ...
2011. okt. 2. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen! én is Petra vagyok :))))
2011. okt. 2. 16:39
 18/20 anonim ***** válasza:
két hónapja volt a szülinapom és csak kereszt szüleim hoztak egy kis pénzt... még a kibeszott facebookon sem írt senki egy rohadt szót se... ennyi
2011. okt. 2. 17:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Boldog névnapot!! Nekem is ma van :)) Nahát, mennyi Petra van itt :)

Ne légy szomorú, látod, itt mennyien köszöntöttek. Jó, a családodnak is illett volna. Engem is leginkább a szüleim köszöntöttek fel, meg a barátaim, a tesóm olyan szétszórt, hogy általában a sajátját is elfelejti, szóval nem csodálkozom, hogy csak akkor kapott észbe, amikor anyukám mondta, hogy boldog névnapot, akkor kapcsolt ő is, hogy jaaaa tényleg, az ma van, boldog névnapot.

2011. okt. 2. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Boldog névnapot. Engem a barátnöm felejtett felköszönteni tavaj is meg idén is .szülinapomon felköszöntött de azon kivül semmi.ma meg szakitott velem :(
2011. okt. 2. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!