Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónaposan 9600 g a kislányo...

20 hónaposan 9600 g a kislányom, 80 cm. Kevésnek számít?

Figyelt kérdés
20 hos kislányom lassan gyarapszik, viszont sokat mozog, a fogzás miatt pedig alig evett. Szopizik még. Akik idősebbek nála 4-5 hónappal, mind lekorozték súlyban már.
2024. ápr. 11. 19:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

nem értem mit keresel itt gyerek nélkul?!

Nem írtad?:D Oké.

2024. ápr. 12. 08:14
 22/26 anonim ***** válasza:
A másik, nem leszólásként, de aki ideírja, hogy szerinte elég kevés, mert az övé már 1 évesen ennyi meg annyi volt. Részéről nem leszólás a kérdező felé? 6# voltam. Semmi baj a kérdező gyerekével!
2024. ápr. 12. 08:17
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

"Kérdező, ismerőseim 21 hónaposai 10-11 kg közöttiek. Talán egy van, akié 13 kg-s. Hosszba nem tudom"

Talán onna jott le,hogy nem vagyok ostoba ,mint te!Osztod az észt,de az ismerőseid gyerekét hozod fel példának,tehát gondolom neked nincs!Hála az égnek!😅😅🤦🤦🤦🙏🙏0️⃣

2024. ápr. 12. 09:20
 24/26 anonim ***** válasza:
46%

A magasságához teljesen jó a súlya.

Az én gyerekeim az 1 éves státuszon voltak ekkorák. 80 illetve 81 centisek, és hozzá 9,7 illetve kereken 10 kilók. Teljesen rendben voltak.

Annyi, hogy a lányod alacsonyabb kicsit, mint az átlag 20 hónapos. Kisebb magassághoz meg nyilván a súlya is kisebb kell hogy legyen, máskülönben dagi lenne.

2024. ápr. 12. 09:24
 25/26 anonim ***** válasza:
23# Írtam, hogy van. :) Én inkább abban bízom, hogy ilyen majomnak nincs, mint neked. Nem kötelező ezt a gént továbbvinni, sőt…:D Benne vagyok egy elég nagy anyababa csoportba, leírtam, hogy mi ott az átlag az időre született ilyen korúaknak. Sokat nyom biztos, ha leírom a koraszülött gyerekem súlyát…vagy a csecsemőét.. te agyhalott, jártál volna inkább iskolába a gyakori helyett. Nagyon remélem, ha van gyereked az apja legalább normálisan neveli.
2024. ápr. 12. 09:27
 26/26 anonim ***** válasza:
Írogathatsz privátba tőlem nyugodtan, amellett hogy el se szoktam olvasni, válaszolni sem. :D kuka. Azért mert te beleállsz az emberbe itt, nem folytatom a hülyeséged. Van életem tudod ezenkívül is. Javaslom neked is.
2024. ápr. 12. 09:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!