Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónaposan 9600 g a kislányo...

20 hónaposan 9600 g a kislányom, 80 cm. Kevésnek számít?

Figyelt kérdés
20 hos kislányom lassan gyarapszik, viszont sokat mozog, a fogzás miatt pedig alig evett. Szopizik még. Akik idősebbek nála 4-5 hónappal, mind lekorozték súlyban már.
2024. ápr. 11. 19:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%

6 és a többi ember,

egy 1 éves gyerek nem tud túlsúlyos lenni.

Vicces amikor buta emberek akarnak okosnak tűnni.

Nem hiszem egyébként hogy kevés lenne, neki ilyen a genetikája.

Én pld kisbabaként úgy fejlődtem mint a lányom egy évesen hurkás baba voltam mint ő, ovodásan pedig átlag. Se nem vékony, se nem kövér. Nézd meg azt is hogy ti milyenek voltatok a férjeddel vagy a családban a babák ennyi idősen.

2024. ápr. 11. 23:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Már, hogy ne lehetne.
2024. ápr. 11. 23:41
 13/26 anonim ***** válasza:
41%
Persze. Egy évesen. Amikor még egy évesen sokan tápszert meg anyatejes IS isznak és javarészt kiegészítő hozzátáplálás folyik. A babaháj nem egyenlő a felnőtt túlsúllyal...
2024. ápr. 11. 23:51
 14/26 anonim ***** válasza:
43%
Hat az en 16 honaposom 10 kg es 80 cm, ahhoz kepest keves, pedig az enyem is lassan hizik nagyon. De sajat magahoz kepest kell merni. Child growth tracker alkalmazasba vezesd fel a mereteit, az megmutatja a gorbejet. Ha az rendben van, akkor semmi gond.
2024. ápr. 12. 06:05
 15/26 anonim ***** válasza:

A fiam májusban lesz 2 éves, 86 centi és 10 kiló. Nem egy vastag gyerek, de nem is vészesen sovány.

Az apja 185 centi és 75 kiló. Szóval ha hozzá viszonyítjuk, nem csoda, hogy a gyerek se vastag. :D

Genetika. A lányom (más apától) 15 hónapos státuszon 11,8 kiló volt. Ez fixen megmaradt bennem. De ő picinek olyan igazi kis husi gyerek volt. Most 13 éves, 162 centi és 43 kiló. Szóval nem lett belőle se díjbirkózó. :)

2024. ápr. 12. 06:26
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
#6 nem értem mit keresel itt gyerek nélkul?!De olyan ostoba vagy,hogy az már fáj.Képzeld 7 hónapos kora óta 10 kg.Most 13 honapos és még mindig csak 10,5 mivel már jon megy,így nem hízik.A nővére ugyanez volt,most meg csont és bőr.De te olyan okos vagy !
2024. ápr. 12. 07:15
 17/26 anonim ***** válasza:
6# vagyok. Van kettő is…elég sötét vagy te. 21 hónapos az egyik, szándékosan nem írtam le mennyi, mert alapjáraton koraszülött volt kevés súllyal, totál más fejlődési ütembe, mint a kis átlag. 11 kg volt múlt héten 85 cm-hez. Viszont ő mindig lassabban hízott, az ő ütemében kell mérni. Nem tűnt fel, hogy szándékosan írtam a majom 4-esnek a túlsúlyt meg esetleg annak, aki beleáll, hogy ez kevés, mert az övé 20kg 1 évesen? Nem azért, mert lehetne túlsúlyos egy gyerek. De nyilván a normálisba bele kell állni itt szokás szerint.:D Nem is értem mire írtad, amit írtál őszintén, mert sehol nem bántottalak, hacsak nem te vagy a 4-es. :D Kicsit állítsál már magadon, oké? Még ha nagyon nehéz is ebbe a melegbe…
2024. ápr. 12. 07:55
 18/26 anonim ***** válasza:

Az meg hogy honnan jött le, hogy nincs gyerekem… nem tudom, hogy képzelegsz, álmodozol vagy más lehet, de vannak itt érdekes emberkék. :D Azt meg ezek után írnám ki az ostoba nálatok, de inkább nem sértem meg a pici lelked. 16#oska. 6# voltam.

Egyébként kérdező, ha a doki védőnő nem lát gondot, ne aggódj! Hidd el jelezni fognak, ha gond van.

2024. ápr. 12. 07:59
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Az volt szemet szúró hogy a dundi babákat leszólod, mert "túlsúlyosak". Én is írtam hogy nem kevés, meg kell nézni hogy ők milyenek voltak, de azért az se legyen már megbélyegezve akinek a gyereke jobban gyarapszik. Mert ez babaháj és nem felnőtt elhízottság. Óriási különbség így túlsúlynak sem lehet nevezni.

Persze írásból átjön az hogy te minek szánod... Ha pedig szimplán a 4esnek hogy az ő gyerek és a többi túlsúlyos akik akkorák, igazából az sem korrekt.

2024. ápr. 12. 08:09
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Szóval írtál egy tök nagy hülyeséget és most engem próbálsz sértegetni. Nem írtam hogy nincs gyereked, látom képzelegsz. Ilyenektől nem sértődök meg.:)
2024. ápr. 12. 08:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!