Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány Ft veszteség másnál ha...

Hány Ft veszteség másnál ha táppénzen kell lenni a kicsivel?

Figyelt kérdés

1 hétre kiírta a gyerek orvos, saccra durván ez miatt 50 ezer esik ki a fizetésemből(nem tudom a fizu hány százaléka), ha a gyerekkel van vki táppénzen akkor kevesebb is amit kap mintha az anya lenne beteg es a felnőtt orvos írná ki.

Ezen kívül gyógyszerköltség, probiotikumok, plusz vitaminok.

Az ebédbefizetés a suliba csak másnaptól mondható le.

És reggeli tizorai ebéd uzsonna költség is befigyel egy hétre.

Csak a reggelije és tízorai volt kb 2500 ft(rántott sajtok, gyümölcsök, kisebb édesség és rengeteg folyadék kedvence is van)

Ha jól saccolom, az egész hét 100 ezerre is rúgni fog.

Ez normális? Másnál is ilyen?

Ezen felül az órai anyagok és házi amiket így is megkövetelnek nagyon keményen, kb olyan, hogy egésznap a tankönyvek munkafüzetek felett kéne ülni.

Kicsit depressziós lettem.

Arról nem is beszélve hogy melóhelyen mekkora károm van hiányzás miatt..

2023. nov. 13. 14:38
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
80%
Nézd, ha százezres veszteség az, hogy a gyerek egy hétig beteg, akkor nem minimálbért keresel, ergo nyugodtan félre lehet tenni erre a helyzetre, vagy alkalmazni egy bebiszittert.
2023. nov. 13. 16:25
 22/45 anonim ***** válasza:
63%

"A nyári szinetrol meg ne is beszéljünk. 1 hetet se voltunk sehol mert kötelezo 8 ra vinni a gyereket 16 kor elhozni. Az en munkaidom meg 7:30-16 ig van."

A NYARI SZUNETBEN?????

2023. nov. 13. 16:27
 23/45 A kérdező kommentje:

Igen a nyári szünetben.

A szitter meg még kóltsegesebb lenne azt is számoltam már. De már azon is rajta voltam mi lenne ha taxival vitetném a gyereket a táborba es taxival hozatnám a munkahelyemre.

Én nagyon ki voltam bukva a nyártól.

2023. nov. 13. 16:35
 24/45 anonim ***** válasza:
61%

#23!Gondolom. Akkor is azzal szembesültél, hogy nem fizetnek arra az időre, amikor nem dolgozol, hisz ott se vagy. Tehát, ha akarsz érte pénzt, akkor ledolgoztatják. Hallatlan!🤣Gondolom, az se felelt volna meg, ha nem kell ledolgoznod, megmarad a szabid, de csak annyit fizetnek, amennyiben valóban ott voltál. Mondjuk 6 órát.

Ezzel a taxival kicsit túltoltad. Szerintem troll vagy.

2023. nov. 13. 16:39
 25/45 A kérdező kommentje:

Mert taxival ha az hozná vinné a kicsit, akkor pontosan be tudnék járni a munkahelyre es munkaidő végèig bent lenni.

A nyári szünetet végig táborozta ez miatt. Én meg végig dolgoztam úgy, hogy munka elott után már lógott a belem hogy a gyerekért rohangálok oda vissza ugyanis a tábor messze van.

Csak nem merem így elengedni sem egy taxissal. A költségeket meg ki se mertem számolni.

2023. nov. 13. 16:41
 26/45 anonim ***** válasza:
15%
Itt akik csesztetik a kérdezőt,hogy erre miért nem gondolt vagy miért nem tudta. Azért gondolom nem kellemes most ezzel szembesülni neki. :D Ne mondjátok már,hogy amikor 2 hetet táppénzen vagytok,plusz megveszitek az 50 ezres gyógyszereket,majd a következő hónapba ugyanez,nem esik rosszul... :D Teljesen belefér nálunk is,de ettől még nagyon rossz érzés,a munkahelyen való morgás meg még jobban...
2023. nov. 13. 16:42
 27/45 A kérdező kommentje:

24

En annak is örültem b+ higy nem rugnak ki. Jóformán napi 8 helyett 6 óraztam! Ezt melyik munkahely tűrné el? Pont, hogy a munkahely felé még hálás is vagyok! A logisztikával van csak bajom a nyárra. Hogy jövőre valamit sürgősen ki kell sütnöm mert ez igy nem mehet!

Mik ezek az epéskedések amúgy az oldalon?

2023. nov. 13. 16:43
 28/45 anonim ***** válasza:
34%

#27! Ha olyan baromi messze van a tábor, akkor a taxi nyilván több lenne, mint a kieső pénz. Kivéve, ha nagyon jól keresel, tehát indokolatlan a hisztid, mert akkor is bőven elég lenne a fizud, ha egesz hónapban táppénzen lennél.(Tudom, hogy nem opció, akkor kirúgnak+a táppénz is véges, nem vagyok hülye, csak összehasonlítás végett, HA.)

2023. nov. 13. 17:00
 29/45 A kérdező kommentje:

De nem az a bajom h nem tudnám kifizetni, hanem megèrnè?

Durvan ha napi 5000 et nézek (amugy inkább 6 lenne talán)

Az 1 honapban heti 20 munkanap 100 ezer.

Az egy nyári szunetben 300 ezer ft taxira.

2023. nov. 13. 17:08
 30/45 anonim ***** válasza:
12%
De ha valakinek belefér a havi 200 ezres táppénz mínusz is, akkor sem szeretné gondolom még ha meg is teheti.
2023. nov. 13. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!