Szerintetek milyen érzés megtudni hogy akit nevelsz és szeretsz nem is a te gyereked?
Nekem 6 éves a fiam, ha kiderülne hogy összecserélték egy másik babával pl, akkor se tudnám nem szeretni. Rettentő gonosz dolognak tartom, ha valaki ilyet tesz egy férfival, de azt egyszerűen nem bírom megérteni, hogy mondhatják évek múltán, hogy bár eddig teljes egészében szerettelek, de most hogy DNS szerint tudom, hogy nem vagyunk rokonok, így bocs de nem. Gyanítom ott a vér szerinti gyerek is csak kötelességből van ellátva.
Én a fiam első rezdüléseitől kezdve mellette vagyok, minden energiámat és szeretetemet rá fordítottam, és ez a kötelék úgy épült köztünk egyre szorosabbra. Ezt nem lehet csak úgy vállrándítással törölni. Akinek igen, az nem érti a szeretet lényegét. De mondom, mindentől függetlenül undorító húzásnak tartom, ha valaki átver egy férfit így.
Sose a gyerekre kell haragudni, hanem arra aki félrekefélt.
Én továbbra is sajátomként szeretném, de valószínűleg anyuval elválnának az útjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!