Szerintetek milyen érzés megtudni hogy akit nevelsz és szeretsz nem is a te gyereked?
Figyelt kérdés
Most nézem hogy amerikában van ez a műsor hogy: "you are not father" ahol az apukákat szembesítik hogy nem ők a gyerek apja.És kiváncsi lennék hogy vkivel előfordult e már és milyen érzés volt megtudni és hogy derűlt ki?2021. dec. 3. 13:28
11/26 anonim válasza:
Volt olyan hogy elcsereltek a gyereket. A szülők nem mondtak le az akkori gyerekekről hanem barátok lettek és folyton osszejártak, így tartva a kapcsolatot a vér szerinti gyerekekkel.
12/26 anonim válasza:
Van egy férfi munkatarsam. Nagyon sok idő volt mire osszejott nekik a baba. A kisgyerek kicsit sem hasonlít rá. Nagyon sokan (köztük én is) kérdezték már tőle, nem fél-e hogy nem az övé a gyerek. Azt mondta már nem számít. Ő volt ott mikor született, ő értette, furdette, pelenkázta, stb. Nem tudná nem szeretni.
13/26 anonim válasza:
12-es vagyok: nem értette hanem etette csak a telefon atírta🙂
14/26 anonim válasza:
Uccsó, ugye tudod hogy sokszor a gyerek nagyszulore, déd/szép szulore hasonlít és semmi nem látszódik a szülővel teszem azt? Csak mert nem hasonlít rá nem jelenti azt, hogy nem az apja...
15/26 anonim válasza:
14-es. Ismerem a családját, láttam több albumot is kiskori képek stb... Senkire nem hasonlít onnan. De lényegtelen is, apukát nem zavarja, akkor engem sem. A kérdésre válaszoltam, hogy milyen lehet megtudni. Ő nem is akarja megtudni, mert neki nem számítana 🙂
16/26 anonim válasza:
Ha több száz évre visszamenően megvan minden gyerekkori fotó akkor azta🤣 nem csak az ismert nagyszulokig működik ez, hanem több száz évre visszamenően is elojohet egy gén. Volt akinek így lett néger gyereke, mert volt naaagyon régen 1 fekete őse. Apasági bebizonyította, hogy tényleg övé a gyerek, na ott már megértem a ketkedest.
17/26 anonim válasza:
Akár az is lehet csak nem kötik mindenki orrára, hogy donortól van.
18/26 anonim válasza:
16-os. Alkata is teljesen más, mint az apjának, nagybátyjának, nagyapjának... Nem véletlenül merült fel több emberben is ez a kérdés... Amúgy már külön van anyukával és így sem akarja tudni, hogy esetleg nem az övé... Mert úgy döntött, neki ez nem számít. Én a kérdésre válaszoltam, hogy mit érezhet egy apa ilyen helyzetben. Ő így érez. Ellenben te az én válaszaimba tudsz csak belekötni...
19/26 anonim válasza:
Tehát szerinted a férfi vonásokat csak férfitól örökölheti? Én nő vagyok mégis kikötött apám. Viszont az elején senkire sem hasonlítottam ,sőt kakukk tojás voltam gimiig.
20/26 anonim válasza:
Én a kérdésre válaszoltam, te még mindig nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!