Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért viselkedik így a lányom?...

Miért viselkedik így a lányom? Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
A 3 éves unokám betegség miatt nem ment oviba a héten, ezért a lányomék megkértek, hogy a hét elején vigyázzak rá. Nagyon örültem neki hiszen alig látom az unokám, a lanyomék valamiért nem látnak szívesen. Mivel nem volt lázas csak az orra folyt mondtam a lányomnak hogy elmegyek vele sétálni, kicsit kimozdulni meglátogatni a dednagymamát elmegyünk a plázába is. A lányom kérte hogy ne menjünk de végül délután úgy döntöttem elviszem. Meg tudom ítélni hogy beteg levert lázas vagy jókedvű… este hivott a lányom hogy van a gyerek, mikor említettem neki merre jártunk, ideges lett és azt mondta többet nem bízzák rám az unokám. Teljesen fel vagyok háborodva, múltkor náluk voltam és vacsorát adtam a kicsinek, segítettem volna megfürdetni is de a lányom szinte kidobott, nem értem miért… Most meg azt mondta vigyem haza a gyereket, én megtettem de felháborító hogy hatalmaskodik felettem és eltiltják tőlem, nem a gyerek érdekeit nézi, aki jól érzi magát velem…

2023. okt. 21. 11:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Több mint 20 valasz érkezett és nem neked adtak igazat, majd megírod a 23as hozzászólásodat..gratulálok. Ennyire nem lrhetsz fafejű.
2023. okt. 21. 21:14
 32/36 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy szerintem is kamu. Egy nagymama nem így ír. Meg egy anyuka sem olyan idegbajos,hogy egy sima sétáért ekkora patáliát csapjon. Sztem egy átlag anyuka inkább örül,ha megszabadul fél napra a gyerektől,nem hogy eltiltja.
2023. okt. 21. 22:08
 33/36 anonim ***** válasza:
79%

Na pont ezaz.

2023. okt. 21. 22:10
 34/36 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem túltolja a lányod.

Pontosabban az említett szituációt.

A levegőzés pont jót tesz a gyereknek.

Ennek ellenére tényleg jobb ha követed az utasításokat, mert egy ilyen hárplis nő tényleg elfogja tiltani tőled szegény unokádat.

2023. okt. 22. 11:48
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
34-es! Szerinted egy beteg gyerekkel a plázába kell menni és a dédit meglátogatni? Itt szó sem volt egyszerű levegőzésről...
2023. okt. 22. 11:58
 36/36 anonim ***** válasza:
84%
34, egy kis levegőzés igen, de meséld mar el mennyire friss levegő van egy plázában? Tömeg, minden mesterséges, tenyleg szupi. A dédit lefertőzni is. A masik meg göthösen én is fáradt vagyok, nem hogy egy gyerek. Ha annyira levegöztetni akarta volna a nagyi miert nem vitte el egy fél órára, órára sétálni és kész?
2023. okt. 22. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!