Miért viselkedik így a lányom? Jogos a felháborodásom?
Szerintem az anyuka próbálja leírni a nagyi szemszögéből a dolgokat, mert ennyire ostoba ember tényleg nincs..
Te nagyiként azt csinálod a másik gyerekével, amit mondanak. Tudod mi jár neked törvényileg? Havi 2x3 óra láthatás, ha nagyon jófejek a gyámügynél, szóval minden másért legyél hálás. Nem, nem tudod, mi a jó neki, azért, mert nálad életben maradtak pár évig nem jelenti, hogy jó volt nekik. Én sem bízom a saját anyámra a gyerekem, mert nem képes rá.. ki az a hülye egyébként, aki legyengült immunrendszerrel bevisz egy 3 évest tömegbe, extrém nagyforgalmú helyre, hogy elkaphasson valamit és még rosszabbul lehessen? Aztán maradhat otthon tök sokáig. Csekély ismereteid vannak, ha már beteg pont nem kellene ilyen helyre vinni, amennyiben nem muszáj. Gondolom mehetnéked volt és nem bírtál otthon játszani vele(tipikus nagyi szindróma amúgy, azt hiszik menniük kell mert elszalad mellettük az élet..) pár órát, de aztán tudod verni a melled, hogy programra vitted és azt hiszed attól vagy valaki, hogy voltatok valahol, mikor ez csak a saját szükségleted a gyerekre vetítve.. Tegnap a nagyival volt a lányom, kiküldtem vele az udvarra, nem voltak kettesben, én a házban maradtam, mondtam szedjenek csipkebogyót. Nyilván nem szedtek csipkebogyót, mert a nagyi úgy gondolta a gyerek inkább szedjen leveleket, az szebb, de igazából csak nem akart 100 métert sétálni a csipkebogyóbokorig.. Na ki kellett menni még egyszer, mert az asztaldíszről már csak az hiányzott. Közben beengedte azt a kissrácot az udvarra, akitől távol akarom tartani a gyerekem, mert legutóbb verekedtek. Nem jegyez meg semmit, önálló ostoba döntéseket hoz a saját szórakozása/kényelme érdekében és próbálja a gyerek érdekének feltüntetni, aztán játssza a mártírt, miért nem lehet vele kettesben. Talán azért, mert nekem is rossz volt mellette felnőni, hiába maradtam életben! Tuti mérges lettem volna a helyében, az ő gyereke még sokkal kisebb, mint az enyém, plusz betegen hurcolászod, rosszabbul lehet simán. Tök jogosan tiltanak ki, ha valami nem tetszik mehetsz a gyámügyhöz láthatást kérelmezni, írtam, hogy mennyit adnak, talán még annyit se, mert túl kicsi a gyerek. Tanulj meg alkalmazkodni nagyi vagy, nem bírálhatod felül az anyát. Egyébként mivel foglalkoztál? Nehéz elképzelni hogy sok ember között, főnökkel megálltad a helyed akárhol huzamosabb ideig. Ez nem az öregség miatt van, vannak normális nagymamák is!
Mondamán, hogy megint egy provokáló poszt, de anyám is dettó ez..
Undorító a "felnevettem X gyereket,csak jobban tudom" szlogen.
Tudod mi a baj veletek 50+ korosztállyal? Hogy nincs bennetek tisztelet, csak elvárjátok. Nem vagy képes tiszteletben tartani, ha meg kér valamire, mert csak azért is, te jobban tudod, majd megmutatod.
Még mindig gyerekként kezeled a felnőtt családos gyereked..és ez
Undorító.
Anyám dettó csodálkozik, hogy rohadtul utálom már meglátogatni, időt tölteni vele.
Sosem képes felfogni, hogy én vagyok a gyerekeim anyja és nem ő.
Csak azért nem engedte a plázát, mert ott sok az ember és elkaphat több dolgot is.
Szerintem beszélj vele, hogy nem akartál rosszat, ne haragudjon, es jatsz a szabályai szerint. Nekem normálisnak tűnsz, csak nem tudod elfogadni, hogy a lányod másképp látja a világot. Élvezd ki a nagymamaságot, mert lehet még jobb mint a szülőség. A tribünről nézed őket, és neked csak a habostorta marad! Játék, éneklés, mondóka, pancsolás a habos kádban.. :) én mint lány mondom ezt egy kisgyerekkel, és úgy mondom ezt mintha az anyukám képzelném ide. Én is azt szeretem ha úgy mennek a dolgok, ahogy kérem. Lehet akár hülyeség is, majd rájövök. :)
Nekem csak náthás a gyerek,de nem viszem a tömegbe mert ilyenkor elkaphat valamit pluszba,sajna volt hogy én is laza voltam és pont így benyeltünk egy rosszabb betegséget. Tudatlan vagy és még büszke is vagy rá hogy ellenálltál...
Tudod hogy eltíltanak ha ellenállsz akkor miért csinalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!