Miért viselkedik így a lányom? Jogos a felháborodásom?
1, te okozod a lányod sérelmeit.
2, te voltál vele tiszteletlen.
Veled van a probléma, nem a lányoddal. Dolgozz magadon.
Volt már olyan, hogy egyszer is úgy és azt tetted, amire a lányod kért? Nem hiszem! Te mindent úgy csináltál anyaként, ahogy azt az édesanyád és/vagy az anyósod mondta vagy volt önálló akaratod és döntéseid? Erre gondolom az lesz a valasz, hogy te már akkor is jobban tudtad náluk is...
Ha nem változtatsz, akkor sokat fogsz veszíteni.
Itt nem az a kérdés, hogy jó ötlet volt-e elvinni.(Nem, egy beteg gyereknek legkevésbé van szüksége plázázásra, egy ki tudja hány éves dédinek meg egy beteg gyerekre. Ami beleférne az egy séta a friss levegőn SZERINTEM.)
De! Nem én vagyok az anyja, így az fér bele, amit az anyja megenged. Szóval nagyon nincs igazad.
A lényeg viszont most jön. Egy olyan ostoba emberre, aki nem képes meglátni az összefüggést, hogyha azt szeretné, hogy gyakrabban láthassa az unokáját, nem kéne direkt az ellen tenni, egy aranyhalat se bíznék, nem hogy a gyerekem.
Azzal kezdted, hogy nem lát szívesen a lányod, alig találkozhatsz az unokáddal, amikor meg lehetőséget kapsz rá, direkt elkúrod.
Szerinted a lányod nem nézi a gyereke érdekét, te meg nem nézted a sajátodat. Tudod mit? Mutass példát! Nézd a gyereked érdekét és kerüld el!
Amúgy nem vagy te egy kicsit troll? A hét eleje már elég régen volt. Kétlem, hogy szombaton jutna eszedbe közzétenni a sérelmeidet.
Ti most komolyan lealacsonyodtok a szintjére?
Még az írásából is látszik, hogy kamu az egész..
28#
Lehet ez most épp kamu, de hidd el anyám dettó ugyan ez, sajnos. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!