Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért viselkedik így a lányom?...

Miért viselkedik így a lányom? Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
A 3 éves unokám betegség miatt nem ment oviba a héten, ezért a lányomék megkértek, hogy a hét elején vigyázzak rá. Nagyon örültem neki hiszen alig látom az unokám, a lanyomék valamiért nem látnak szívesen. Mivel nem volt lázas csak az orra folyt mondtam a lányomnak hogy elmegyek vele sétálni, kicsit kimozdulni meglátogatni a dednagymamát elmegyünk a plázába is. A lányom kérte hogy ne menjünk de végül délután úgy döntöttem elviszem. Meg tudom ítélni hogy beteg levert lázas vagy jókedvű… este hivott a lányom hogy van a gyerek, mikor említettem neki merre jártunk, ideges lett és azt mondta többet nem bízzák rám az unokám. Teljesen fel vagyok háborodva, múltkor náluk voltam és vacsorát adtam a kicsinek, segítettem volna megfürdetni is de a lányom szinte kidobott, nem értem miért… Most meg azt mondta vigyem haza a gyereket, én megtettem de felháborító hogy hatalmaskodik felettem és eltiltják tőlem, nem a gyerek érdekeit nézi, aki jól érzi magát velem…

2023. okt. 21. 11:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen,felneveltél X gyereket és senki nem pofázott bele. Az a te hatásköröd volt,most pedig már más a helyzet,már mama vagy,nem szülő. Most te sem szövegelhetsz bele. Nem tudom egyes agyhalott nagyik miért nem tudják ezt felfogni ésszel? Ha jól van a gyerek de ő azt mondja nem viheted sehova akkor sem viheted,ellenkező esetben rendőrt is hívnék rád,mert engedély nélkül elvitted. Nem érted,hogy nem azon van a hangsúly,hogy hogy van? Hanem,hogy ő azt mondta sehova sem viszed. A lányod már nem gyerekszerepbe van,hogy te dönts mindenről. Én sem tűrném el,ha ellenem játszana bármelyik nagyi,de ők ezt tudják is. Kicsit gobdolkozz el,hogy miért nem akarnak látni. És itt mindenki a lányoddal ért egyet. Egyébként ez a baj,titeket mindenki tiszteljen,de nektek eszetekbe ne jusson. Na tőlem akkor kap minden idősebb,ha fordítva is ad. Ja amúgy ha a felnevelt gyerek számától függ a tudás,akkor a 10 gyerekes gettókból kérek tanácsot,hisz ők tapasztaltabbak.
2023. okt. 21. 15:09
 22/36 anonim ***** válasza:
91%
Gyengén sikerült, kommentvadász hosszúhétvégi kamu.
2023. okt. 21. 15:35
 23/36 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu, hazavittem az unokám és azóta nem is beszéltünk, már 3 napja. Egyáltalán nem tisztel engem ezen túl tettem már magam a hosszú évek alatt , viszont a gyereket sajnálom hogy ennyire önző a lányom és a sérelmeit rajtam próbálja leverni és eltiltja tőlem, pedig nagyon jól érzi magát velem.
2023. okt. 21. 17:25
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

1, te okozod a lányod sérelmeit.

2, te voltál vele tiszteletlen.

Veled van a probléma, nem a lányoddal. Dolgozz magadon.

2023. okt. 21. 17:27
 25/36 anonim ***** válasza:
89%

Volt már olyan, hogy egyszer is úgy és azt tetted, amire a lányod kért? Nem hiszem! Te mindent úgy csináltál anyaként, ahogy azt az édesanyád és/vagy az anyósod mondta vagy volt önálló akaratod és döntéseid? Erre gondolom az lesz a valasz, hogy te már akkor is jobban tudtad náluk is...

Ha nem változtatsz, akkor sokat fogsz veszíteni.

2023. okt. 21. 17:43
 26/36 anonim ***** válasza:
78%
Te vagy önző, igaza van, hogy nem beszél veled.
2023. okt. 21. 18:37
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az a kérdés, hogy jó ötlet volt-e elvinni.(Nem, egy beteg gyereknek legkevésbé van szüksége plázázásra, egy ki tudja hány éves dédinek meg egy beteg gyerekre. Ami beleférne az egy séta a friss levegőn SZERINTEM.)

De! Nem én vagyok az anyja, így az fér bele, amit az anyja megenged. Szóval nagyon nincs igazad.

A lényeg viszont most jön. Egy olyan ostoba emberre, aki nem képes meglátni az összefüggést, hogyha azt szeretné, hogy gyakrabban láthassa az unokáját, nem kéne direkt az ellen tenni, egy aranyhalat se bíznék, nem hogy a gyerekem.

Azzal kezdted, hogy nem lát szívesen a lányod, alig találkozhatsz az unokáddal, amikor meg lehetőséget kapsz rá, direkt elkúrod.

Szerinted a lányod nem nézi a gyereke érdekét, te meg nem nézted a sajátodat. Tudod mit? Mutass példát! Nézd a gyereked érdekét és kerüld el!

Amúgy nem vagy te egy kicsit troll? A hét eleje már elég régen volt. Kétlem, hogy szombaton jutna eszedbe közzétenni a sérelmeidet.

2023. okt. 21. 19:14
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Ti most komolyan lealacsonyodtok a szintjére?

Még az írásából is látszik, hogy kamu az egész..

2023. okt. 21. 19:41
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

28#

Lehet ez most épp kamu, de hidd el anyám dettó ugyan ez, sajnos. 🙄

2023. okt. 21. 19:45
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen,aki kamunak érzi az nem látott még élőbe ilyet,pedig sajnos elég gyakori.
2023. okt. 21. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!