Jogos a bölcsődei gondozónő felháborodása?
A férjemmel sokat dolgozunk,így eőfordul,hogy a gyerekeinket a szüleim viszik oviba-bölcsibe,most a nyári szünetben is járnak .
Édesapáméknál nyaral a testvérem fia és együtt vitték oviba -bölcsibe az én gyerekeimet ,a bölcsődei gondozónő megjegyzést tett ,hogy nem érti miért nem vállalják nyárra el a nagyszülők az én gyerekeimet is "miért kell szegény gyereknek nyáron is járnia ,ha ráérő nyugdíja nagyszülei vannak " .
Én viszont semmiképen nem erőltetném a közelünkben lakó szüleimre egész nyárra a kisgyerekeimet,hiszen nagy kertjük van,sokat dolgoznak ,orvoshoz is sokat járnak már sajnos.,így is ép eleget segítenek,sokszor erejükön felül.
Bölcsödei gondozónönek semmi joga nincsen ezt szóvá tenni, magában gondolhatja ezt, de hangosan kimondani tilos lenne.
Èn azért megemlíteném neki, hogy csúnya dolog más dolgaiban vájkálni.
Szerintem nem jogos, állandóan morognak az oviban is, mintha nem ez lenne a munkájuk. Nem a gyereket sajnálják, hanem magukat, szerintük egy gyereknek sem kéne oviba meg bölcsibe járnia nyáron, nehogy megszakadjanak a munkába.
Pedig gondolom a szülő is jobban örülne, ha nem munkával kéne töltenie a nyarat, hanem a gyerekével lehetne, de nem így van sajnos :(.
Nem jogos, semmi köze hozzá!
Neki az a dolga hogy a gyerekekre vigyázzon nem az hogy ossza az észt a szülőknek!
Azért kapja a fizetését, hogy ellássa a gyermekedet!!
Semmi köze nincsen hozzá, hogy miért jár nyáron bölcsődébe.
Nem jogos!Mi köze hozzá?Neki ez a dolga...
A fiam is bölcsis,és bizony megy vissza sajnos nyáron aug.közepétől,amikor letelik a 3hét szünet,mert mindenki dolgozik,mi is,nagyszülők is.Az egyik nagyi tudott kivenni 2 hét szabit még szünet van,a maradék 1 hétben még nem tudom hol lesz.... Ez van sajnos,ha az ember tudná kire bizni,nyilván nem vinné be bölcsibe meg oviba nyáron...nálunk nagyi is reggel 10-től este 11-ig dolgozik....
Úgyhogy ezen ne húzd fel magad,sajnos a legtöbb gondozónő/óvónő beszól...
Nálunk egyébként ha letelik a 3 hét szünet,az összes gyerek megy vissza a bölcsibe 1 kivételével.
Megírták már a többiek is, természetesen nem jogos a megjegyzése. Egyrészt mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogy oldja meg a nyarat (bölcsivel vagy anélkül), másrészt a körülményeket sem ismeri.
Szerintem is jár a nagyszülőknek a "nyugodt" nyugdíjas élet, egy kisgyerek nagyon sok energiát felemészt, nekem sem lenne szívem anyumra hagyni őket, hiába nyugdíjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!