Miért viselkedik így a lányom? Jogos a felháborodásom?
Kértek valamit, te nem tetted meg, innentől nem bíznak benned. Ha ő úgy ítéli, hogy nem jó plázába vinni, akkor ne vidd el, csak mert szerinted téved.
Lehet az is, hogy ő túlféltő vagy nincs igaza, de te ekkor csak jelezheted, hogy nem értesz egyet, de önhatalmúlag ne írd felül, amit a szülők jónak látnak. Nem veszélyeztették, így nem volt létszükség, amit csináltál.
A gyerek érdekét az anyja szabja meg, te meg követed az utasításokat,ha akarod.A lányod különös kérése ellenére elvitted a gyereket,és csodálkozol?
De szerintem troll vagy.
Direkt megkért, ne vidd a plázába, de te elvitted, és nem is érted, mi ezzel a problémája. Nem is értem, miért nem látnak szívesen.
De az első gondolatom nekem is az volt, hogy kamu.
Dehogy jogos a felháborodásod!
Ő gyerek, nem a tiéd.
Te hogy vetted volna, ha anyád/anyósod annak idején mindenben felülbíralnak? Mosolyogva tűrted (volna)?
Nem, nem jogos a felháborodásod, de ezt úgysem fogod elfogadni!
Az egyik fiunknak pl. úgy volt tüdőgyulladása, hogy lázas és levert sem volt, csak olyan alacsony volt az oxigénszintje, hogy kórhazban fogták 5 napra. A másik a covidot vitte végig egy kis orrfolyással.
Itt az a legfőbb baj, hogy szinte alapból hülyeségnek tartod a lányod döntését, véleményét és mintha csak lesnéd az alkalmat, hogy a megbeszéltek ellen tehess. Így ne is csodáld, ha nem látnak szívesen és csak végszükség esetén bízzák rád a kicsit.
Amúgy meg, ha annyira rühelled a dédit, hogy el akarod tenni láb alól, akkor legalább te fertőzd meg és ne a gyerekre bízd a dolgot!
Annyira remélem, hogy csak troll kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!