Mit gondoltok arról, ha egy másfél-2 éves kisfiúnak hosszú haja van és copfba fogják?
Nem olvastam el a válaszokat, de biztos vagyok benne, hogy kva mindegy mit csinálsz, senkinek nem lesz jó.
Az én fiamnak is göndör haja van, 2 éves, nem nőtt egyenletesen, nem engedte, hogy fésüljem, nem engedte mosni, ellenben mindent is belekent, amit csak talált. Durva, sprőd haja lett, helyenként filces, mint valami ápolatlan kis utcagyerek. Meguntam, lenyírtam neki egységesen hajnyíróval 1 centisre, most puha és szép.
Na én mindent megkaptam erre is, hogy szegény gyerek, le lett vágva a haja, milyen rossz neki, stb. Úgyhogy tényleg mindegy mit csinálsz, senkinek nem lesz jó. Ha nagyobb lesz a fiam és szeretné, fodrásztól olyan hajat kér, amilyet akar.
"addig miért nem maradhat?"
Miért ne maradhatna?
Ha akarod marad, ha nem akarod nem marad.
A nagyszülők vélemény ebben a kérdésben csak pont ugyanolyan vélemény, mint bárkié az utcán. Állj ki a saját véleményed mellett, ha neked ez fontos, ez a későbbiekben is hasznodra válik (ha ki tudsz állni jelentéktelen dolgokban, jobb eséllyel képviseled komolyabbakban).
Egyébként engem sose érdekelt se az, ha a lányomat fiúnak nézik. Nem lövettem ki a fülét csecsemőként és nem öltöztettem habcsóknak, sokszor hordott kéket (kedvencem) és attól se féltem, hogy kék babakocsitól fiúvá válik.
Ahogy az se zavart, ha a kifejezetten szép arcú, szőke loknis fiamra azt mondták, elmenne lánynak is. Jót mosolyogtam rajta. Tényleg lányosabb volt a dínós kertészgatyában is, mint a kiskirálylányok. 2,5 évesen vágattam le neki. Nem az ovi, nem az utca embere miatt, hanem mert a melegben kezdte zavarni.
Ez tényleg csak Magyarországon mumus😅
Én külföldön nagyon sok kisfiút (3-4 évest is) látok, akiknek fel van nyírva a haja és fent pedig hosszú, ami copfba van fogva.
Szerintem amúgy nem lányos, ugyanis fel van nyírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!