Hosszú haj kisfiúnak? Az óvónő szerint le kellene vágni😏
A fiam 4 éves, hosszú hajú és ma azt kérdezte az óvónője, hogy nem gondolkoztam-e azon, hogy levágassuk a haját. Kérdeztem, hogy honnan jön ez most? Erre mondta, hogy mert egy kislány csúfolta a haja miatt.
Ezért vágassuk le? Tanítsam arra, hogyha másnak nem tetszik valami rajtunk, akkor ez a megoldás?
(Ápolt a haja, általában össze van fogva, vagy valamilyen fiúsra be van fonva. Ruhája mindig nagyon fiús, nem szokták lánynak nézni.)
Figyelmen kívül hagynátok amit mondott az óvónő vagy elgondolkoznátokra rajta?
4 évesen valóban megkérdezheted
Nekem nem tetszik kisfiúnak a hosszú, de nem az óvónö és nem is a csúfolódó döntene vagy formálná a döntésemet
Ha a fiadnak tetszik ne vágasd le.
Mond az óvónőnek, hogy ne veled beszélje ezt meg, hanem a csúfolódó gyerekkel beszélgessen el erről.
Amúgy nem izzad tőle a fiad? Az enyémnek muszáj volt levágni rövidre, mert nagyon izzadt szegény.
Sose értettem miért van egy kisfiúnak hosszú haja? 🤔
Lányaim vannak 😅
Sajnos már kihalt az a szokás, mikor egy kisfiúnak vagány rövid, pasis hajat vagattak. Most vagy hosszú, vagy kopasz, nekem egyik sem tetszik.
De a lényeg hogy ha a fiad akarja a hosszú hajat, akkor tartson ki amellett.
Óvónőként mondom, hogy semmi köze hozzá, a csúfolódást neki kellene rövidre zárni a csoportban. Ha a fiad szereti így a haját, nem te erőlteted, akkor senkinek semmi köze hozzá.
Nem akarok gonosz lenni és a "saját fajtám" ellen beszélni, de elég karótnyelt és szűklátókörű óvónénit foghattatok ki.
2 diam van, sosem hagynám.hosszura a haját. Férfinál sem tetszik a lobonc.
Amúgy kerdezd a gyereked, mit szeretne. Ha azt mondja, rövidet, akkor vágasd le. Az óvónőnek pedig a csúfokódast még csírajában el kellene fojtania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!