Ti mit tennétek ha kiderülne hogy az ovónő és a dajka bántalmazza a gyereketeket?
A hidegtől hogy nyílt volna szét a bőr? Sapka nuku?
Hidegallergiám van, reped a kezem, ha nem foglalkozom vele, de simán megelőzhető. Egy kisgyereknél hogy nem figyeltek jobban?
Azt se tudom elképzelni, hogy fülhuzigálástól hogy lehet ilyen.
Mindenesetre feljelentéshez bizonyíték is kell.
A vezetőóvónővel beszélnék először.
A mi fiunknak ekcéma miatt sebes sokszor a füle mögött, hiaba kenjük, de ő baba kora óta küzd ezzel. És télen gyakoribb a fűtés miatt, mert szárazabb a levegő.
Nálunk is volt ilyen fültépős óvónő gyermekkoromban, tisztán emlékszem, hogyan ráncigálta a fülünk, egyszer pl azért, mert csúnya lett a fa, amit festettem. Hála istennek csak egy évig volt óvónőm, de miatta mai napig utálom, ha szülinapkor megráncigálják a fülem. Én másik ovit keresnék, ha megoldható és jelenteném az esetet.
Az én bölcsisemnek is sebes lett az egyik füle mögött alul.
Én jelenleg nem tudom elképzelni, hogy bántanák, remélem ez valami baleset.
Gyermeket kérdezve, hogy bántották e a bölcsiben, még nem-eket mond. (Habár lehet nem is érti a kérdést, ok-okozatok között pláne napok elteltével még nem lát összefüggéseket)
Eddig a kérdésig eszembe sem jutott, hogy bántalmaznák.
*mindenesetre az igazgatónál indítok hétfőn, az biztos.
Csak ő mindig az alkalmzottakat védi. Nálunk nemhiszem hogy gondozó lesz a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!