Másfél éves gyereketeket mi köti le?
Mi játszóházba fogunk menni ha felébredt. Kifogytam teljesen az ötletekből. Tegnap kínomban melegen + vízálló cuccban levittem pocsolyázni. Azt bezzeg élvezte. Bár nálunk csak eső van/volt, hó nem.
Bent amiket mi szoktunk játszani, most az új kedvenc ilyen kirakós, figurákat kell a helyére rakni, én mutatom hova tegye ő meg addig próbálkozik, amíg nem illeszkedik valahogy. A könyvek nézegetése nagy sláger már régóta. Mostanában meg van veszve az autókért, 1-2 volt vésztartaléknak, hogy megkapja ha nem bírok vele pl egy esős napon. Azzal is elszórakozott legalább fél óráig. Elvárja a csikizést, kergetőzést is, csak ki bírja sokáig.. mondókázás legtöbbször rövid idő, mert azt már hamar elunja. Szóval én is nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra, jól jönne egy pár ötlet.
Én kivittem. Több réteg ruhában, rá a vízhatlan cucc, és pocsolyákat kerestünk! Amikor pedig megtaláltuk, kötelező volt benne ugrálni neki is, az apjának is és nekem is :))
Amikor pedig elég ideig voltunk kint, hazajöttünk a jó melegbe, meleg zuhany, forró kakaó, és mesenézés. Jól elfáradt, de nagyon élvezte :)
Nálunk a legózás nagy kedvenc, asztalnál ulős játékok max 3 percig jók (rajzolás, festés, gyurma).
A Brendonos játszóreszben 1 órát is elvan a fiam.
Esetleg ringatóra tudtok menni.
Otthon: tegyetek be egy mosást, nézze ahogy forgatja a ruhákat, aztán teregessetek együtt. Ez hasznos is és talán nálatok is bejön.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!