Kisfiúnak hosszú haj tényleg nem való?
2,5 éves a kisfiam. Születése óta nem vágattam a hajából, így már kicsivel a válla alá ér. Lófarokban vagy fiú hajráffal szokta viselni.
Ma voltunk játszóházba és az egyik anyuka szerint a hosszú haj lányos, és így ki fogják csúfolni őt.
A párom és a rokonság is állandóan azzal nyaggat, hogy mikor vágatom le neki.
Én nem szeretném, szerintem olyan cuki így, és Őt sem zavarja.
Szerintetek a hosszú haj tényleg nem való egy kisfiúnak?
A környezetetekben van hosszú hajú kisfiú? Hogyan viszonyulnak hozzá?
Évek óta nem láttam hosszú hajú fiút, de kisfiút se.
Én már csak a haj erősítése miatt is vágnám. A fiamnak nem fogom nullás géppel nyírni, szeretném ha lenne haja, de már a fül alá érő haj is hosszú egy fiúnak szerintem.
Lehet, hogy nem zavarja a fiad, de azért, mert kap hajráfot meg minden.. Amúgy érdemes megnézni ilyen témájú képeket. Nem egy fotót láttam, hogy egy kislánynak mindig hátra volt pántozva a haja és később nagyon magasra került a hajvonala, megkopaszodott a homloka fölött és a halántékánál, mert nem tudott a haj rendesen fejlődni, nőni ott.
A focistáknál volt ez divat egy időben. Na meg a rockereknél :)
Mi sokáig nem vágattuk le a kisfiam haját, mert nagyon aranyosnak és szépnek láttuk hosszabb hajjal (azért akkora sosem volt, hogy hajpánt vagy cofp felmerült volna). Aztán elkezdtük őt is fodrászhoz vinni, eleinte napok kellettek egy-egy hajvágás után, míg megszoktuk a "nagyfiúsabb" arcát a rövid hajjal (nem tüsire nyírattuk sosem, hanem rendes frizurát vágtak neki).
És őszintén szólva most (5 éves már), ha visszanézzük a régi képeket, bizony aranyosnak aranyos, de a haja picit nevetséges volt:) Hiába láttuk mi akkor übercukinak:)
Szerintem se való és nem is szép. Az egy dolog, hogy te cukinak találod. Őt meg persze, hogy nem zavarja, hisz csak 2 és fél éves. Van is róla fogalma, hogy mi néz ki jól, és mi nem...
Amúgy senkit nem ismerek a környezetemben, aki kisfiú lenne és hosszú haja lenne. Az én fiamnak is rövid haja van. Soha nem hagynám meg neki hosszúnak. Hosszú haja szerintem is a lányoknak van, meg a rockereknek, de hát ugye az egy stílus, egy életforma.
9
Én 60 kg alatt vagyok, jó a hajam, csinosak a ruháim, idiótának tartom aki nyilvánosan szoptat, nincs gyerekem és nem is akarok, és igen, bénának tartom a hosszú hajat egy kisfiúnál.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!