Kisfiúnak hosszú haj tényleg nem való?
2,5 éves a kisfiam. Születése óta nem vágattam a hajából, így már kicsivel a válla alá ér. Lófarokban vagy fiú hajráffal szokta viselni.
Ma voltunk játszóházba és az egyik anyuka szerint a hosszú haj lányos, és így ki fogják csúfolni őt.
A párom és a rokonság is állandóan azzal nyaggat, hogy mikor vágatom le neki.
Én nem szeretném, szerintem olyan cuki így, és Őt sem zavarja.
Szerintetek a hosszú haj tényleg nem való egy kisfiúnak?
A környezetetekben van hosszú hajú kisfiú? Hogyan viszonyulnak hozzá?
Párom hosszú hajú, babánk 6 hónapos még kopasz de benne van a pakliban, hogy hosszú haja lesz.Nincs vele baj szerintem.
Inkább a szülőknek kéne megtanítani a gyerkőcöket arra, hogy nem csúfolódunk a másikon.Talán az elfogadásra kéne őket nevelni.
8 (majdnem 9 éves) a nagyobbik fiam. Fenékig érő gyönyörű haja van ;) két éves volt, amikor rövidre vágtuk neki, azóta nem engedi levágni. Nem is szeretném. Férjemnek is hosszú haja van ( derékig ér), nekem is, a lányunknak is és a legkisebb fiúnk (2 éves) haja is már váll alá ér. Eleinte az óvodában furcsállották, mondogatták is neki, hogy vágassa le, amire jött a reakció, hogy nem :) középsőben már nem piszkálták, iskolában pedig sorra kapta a dicséretet, hogy milyen jól áll neki, milyen gyönyörű haja van. Már véletlen sem nézik lánynak, ez korábban előfordult, mert hatalmas szempillái is vannak. Igazi vagány kis srác :) nem zavarja, bár nem is értem miért kéne, a lányokat zavarja bármiben is, ha hosszú hajuk van? Én nem hallgattam a nyaggatásra. Majd amikor ő úgy dönt, akkor levágjuk neki. De kétlem, hogy ez mostanában bekövetkezne. :) Szerintem ne másokra hallgass
Üdv, egy nem vágunk hajat senkinek a családban anyuka :)
Ez aztán az elfogadó társaság.....akinek tetszik a hosszú haj, 0%-ot kapott. Minek feltenni kérdést, ha csak egyféle válasz hasznos???
Én speciel imádom a hosszú hajat, a férjem az én kedvemért növeszti, már a válláig ér, szerintem nagyon szexi és férfias a hosszú haj.
Ismerek egy családot ahol a kisfiú most 3 éves és neki is kb. válláig ér a haja, szép hullámos, bár oviba mindig felfogják neki a feje tetejére.
Lányom van, de ha fiam lenne se zárkóznék el a hosszú hajtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!