Szerintetek jól áll egy kisfiúnak a hosszú haj?
Figyelt kérdés
Legalább vállig érőre gondolok.2018. nov. 10. 13:57
3/16 anonim válasza:
Hát azért a fazontól is függ, plusz a gyerek arcberendezésétől.
PL nem tudni, jól áll e, lehet jól áll, csak épp csajosan fog kinézni:D
4/16 anonim válasza:
Fazontól függ. Több ismerősömnek frufrus frizkója van a gyereknek, aztán csodálkoznak, hogy lánynak nézik. De láttam már zabálnivaló kispasit hosszabb hajjal.
5/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kisfiúk arca még annyira nem különbözik a lányokétól, tehát simán lánynak nézik hosszú hajjal. Később más, amikor már az arcon is jobban megjelennek a két nemre jellemző különbségek, de ilyen 2-3-4 évesek totál lányosak.
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
Szerintem semmilyen fiúnak/férfinak nem áll jól a hosszú haj, de egy kisfiúnak pláne nem. Barátnőm kisfiának ilyen bubis haja volt, vállig ért...Hát nem egyszer nézzek kislánynak szegényt.
9/16 anonim válasza:
7-es: nekem a 2. kissrác tetszik. :) A másik kettőnek tényleg csajos a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!