Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon hangosak a gyerekeim....

Nagyon hangosak a gyerekeim. Hogyan lehet szépen leállítani őket?

Figyelt kérdés
4 és 6 évesek. Ha belemerülnek a játékba, akkor baromi hangosak. Odamegyek, szólok, hogy hagyják abba, észre se vesznek. Szólok nekik, kérem.. észre se vesznek. Rájuk szólok kicsit hangosabban semmi. Ordítok akkor meg köcsög vagyok.. Ez a menj oda fogd meg nálunk nem használ. Lesz.rják.

2023. okt. 8. 13:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
52%

Először játsszál velük olyat; hogy te ülsz pl a fotelban; ők meg előtted lent a szőnyegen; és, ha felmutatsz egy áthúzott szájás táblát, akkor csöndben kell maradniuk; addig beszélhetnek, de ha föl van mutatva a tábla, akkor nemis,hogy ne beszéljenek ,hanem akkor már csak suttogni szabad. Vagy nemtom, lehe,thogy először jobb lenne,ha ne beszéljenek, és akkor amikor bent a szobában már "egyedül" ketten játszanak, és hangoskodni kezdenek, csak bedobsz közéjük egy ilyen áthúzott szájas képet; és szal ezentúl, amikor meglátják ezt a képet; csöndesebbnek kell lenni.

Ez egy kicsit ilyen játékosabb forma, hátha működik.

Amúgy szerintem is picit valami már el lett rontva sajnos:S:S

2023. okt. 8. 15:39
 22/36 anonim ***** válasza:
17%
Hát képes a 3 évesen megkérdezni akár otthon akár máshol a másik gyereket hogy játszhat-e vele...nem kitépi a másik kezéből szó nélkül.
2023. okt. 8. 15:40
 23/36 anonim ***** válasza:
79%

Persze, hogy nem hallják meg, ha szólsz, mert olyanokat mondasz, amit nem akarnak meghallani.

Kérdezd meg tőlük szép halkan, mondjuk kérnek-e fagyit. Aztán látványosan kezdj el fagyit enni. Ha sérelmezik, mondd, hogy te mindenkit megkérdeztél, sajnálod, ha nem hallották. Legközelebb próbáljanak halkabban játszani, hátha úgy meghallják 🤷🏼‍♀️

2023. okt. 8. 15:42
 24/36 A kérdező kommentje:
22 van egy 5 éves testvére? Vagy idegen..? Mert idegenekkel az enyémek se csináljak. Szóval ha a válaszod nem, akkor sztem egy gyerekkel közelében se vagy annak amire a választ keresem. Persze ha van neked is 2 év korkülönbséggel egy kiskamasz és egy dackorszakos gyereked akkor én kérek elnézést.
2023. okt. 8. 15:42
 25/36 A kérdező kommentje:

21. Lehet, pedig igyekeztem, de mióta ovis a kicsi is, átmentek orkba a gyerekek.

Mindenesetre kipróbálom majd ezt a módszert köszi.

2023. okt. 8. 15:45
 26/36 A kérdező kommentje:
23 😂 azt tuti meghallják. Nyilván amúgy amit hallani szeretnének azt meghallják, de kipróbálom ezt is.
2023. okt. 8. 15:46
 27/36 A kérdező kommentje:
Hja ha egyik van csak itthon akkor csendben vannak. Ha ez számít. A nagy simán el szokott legozni, a kicsi babázik. De.. ha együtt vannak akkor a kicsi állandóan azt akarja csinálni mint a nagy de a nagynak ez nem jön be és akkor mar jön a vita
2023. okt. 8. 15:47
 28/36 anonim ***** válasza:
38%
Igen van testvére, írtam hogy otthon is képes megkérdezni. Már kicsi korában mindkettő meg lett tanítva hogy normálisan viselkedjenwk
2023. okt. 8. 15:47
 29/36 anonim ***** válasza:
76%

Jaj, kérdező!

Engedd már el: nekem nagyon jól nevelt gyerekeim vannak, akik bizony BAROMI HANGOSAK.

Miért? Mert gyerekek.

Nincs semmit javítani rajtuk.

Bárhová el tudunk menni velük, végig ülik nyugodtan míg kihozzák az étteremben a rendelést, áhitattal figyelik a színházi előadást, nem kell szólongatni őket. A vásárlás se okoz gondot, nem követelőznek, nem esznek a boltban, szépen közlekednek...

DE

otthon, ha belemerülnek a játékba, a saját gondolataimat se hallom. Gyakran összekapnak, van visítás, sírás, minden. Ez ilyen.

4 és 8 évesek.

2023. okt. 8. 16:50
 30/36 anonim ***** válasza:
70%

Vidd őket sokat a szabadba. Kèrdezd meg a szomszèdokat, egyàltalàn àthallatszik-e a hangjuk, lehet csak neked tűnik hangosnak.

Kisbabàs szomszèdot kedves, hogy nem akarod zavarni, de ha az ő gyerekük sírna, meg mikor nagyobb koràban ő is zajos lesz, gondolom ti is megèrtőek lesztek.

Egyèbkent egyik ismerősöm ezèrt is költözött kertes hàzba, mert az alsò szomszèdjuk mindig panaszkodott, hogy hangos a harom gyerekük.

2023. okt. 8. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!