Hogy lehet leállítani valamiről egy babát?
Csak így, 5000x rászólsz, odébb viszed ha kell és kb a 6000 alkalomra megtanulja.
Van aki gyorsabban, van aki lassabban, attól függően ki mennyire akaratos, és mennyire terelhető a figyelme
50 000-szer szólsz
Arrébbviszed.. ennyi
Azt hiszi játszol. Azt kell elérni, hogy neki rossz legyen azt csinálni. Az elsőre hirtelen, nagy erővel rákiálltottam, amikro először ment arra, meg sem ismételte. Nem volt szándékos, megijedtem csak, és azért reagáltam így, de nem kellett mégegyszer mondanom neki semmit.
Ha fél tőle, fájt neki valami, vagy rossz emlékek kötik hozzá, nem megy vissza. Ne engedd ilyenekkel játszani. Nem azt kell mondani, hogy "jaj, kicsim, neeemszaabaaad", hanem azt, hogy "EZT NEM!" mély meggyőződésből a létező leghatározottabban! (by Vekerdy)
3 igen így indítottam én is. De minél ijedtebb vagy mérgesen vagyok annál jobban kacag.
Szoval egyelőre a higgadtság jobban bevált nála. Akkor még párszor el kell őt cipelgetni ezek szerint 🙂 🤯
Ne hagyjuk Vekerdyt, mert ő értett hozzá, jobban mint itt minden okos noname Mariska.
Én tudok úgy felkiálltani, hogy te is sírva fakadsz, nemcsak egy 8 hónapos gyerek.
Hogy anyuci vérszegény, az más kérdés, akkor cipelgessétek hatezerszer a gyereket, ha neked van rá energiád, aztán ha egyszer nem nézel oda, akkor meg kész a baj.
A szégyen te vagy, ezt ki sem fejtem!
Én egyszerűen nem teszem érdekessé. Ha látom, hogy odaindul, felkínálok egy sokkal érdekesebb dolgot, vagy felveszem hogy na menjünk hülyéskedni a tükörhöz. Már nem is érdekes neki. Nálunk is be vannak dugva a konnektorok, néha odamegy, megnézi, de nem csapok nagy hűhót így továbbáll. Egy helyen lógtak ki kábelek, azt eltakartam egy kartonnal (csak egy szögből látszik így nem csúnya). Másik hely : egymásra raktuk a két éjjeli szekrényt azon vannak a tõltők stb. Nem a legszebb de legalább nem éri el.
Persze lehet, hogy ez nálatok nem működik, de nálunk kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!