Nagyon hangosak a gyerekeim. Hogyan lehet szépen leállítani őket?
Próbáltam ezt is. Nyilvánvalóan elovesznek mást.
Szerintem feladom.. mar.int nyvan rájuk fogok szólni ahogy eddig is, de úgy érzem nincs spanyol viasz a témában.. Remélem előbb v utóbb ennek is vége.
Mióta átlagos és normális hogy 5 perc játék után verik egymást???
Nem, egyáltalán nem az!
Próbáld elkezdeni őket valahogy normálisan nevelni mert látszik hogy nem hallgatnak rád, valami már régen félresiklott a leirtak alapján. Ha nem megy magadtól akkor kérj segítséget mert idővel csak rosszabb lesz
Jaj 16.. hát okos vagy látom. Nevelem őket. Sajnálom, hogy funkcionális analfabéta vagy.
Nem suttyó parasztok, hanem HANGOSAK.
Simán nem hallanak meg ha szólok.
Nem akarok ordítani, leírtam, nem is igazán szoktam. Hangosan szólok, abbahagyja, de újrakezdik.
Az én világomban az ordítás nem egyenlő a neveléssel szóval ha úgy érted, ordítsam túl őket, fenyitsem be őket, verjem el, buntessem meg amiért játszik, akkor arra az a válaszom, hogy nem fogom.
de.. kellene valami jotanacs, hogy mivel lehet szoktatni őket ehhez. Ovoneni azt csinálja halkan beszél, a gyerekek észreveszik, elhallgatnak szépen egymás után. Általában a végén már csak 2-3 hangoskodó van akinek az tűnik fel hogy mások csendben vannak és akkor kapcsolnak. Nyilván, ez nem működik 2 gyerekkel, de biztosan van valami jó módszer csak eddig még senki sem osztotta meg velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!