Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon hangosak a gyerekeim....

Nagyon hangosak a gyerekeim. Hogyan lehet szépen leállítani őket?

Figyelt kérdés
4 és 6 évesek. Ha belemerülnek a játékba, akkor baromi hangosak. Odamegyek, szólok, hogy hagyják abba, észre se vesznek. Szólok nekik, kérem.. észre se vesznek. Rájuk szólok kicsit hangosabban semmi. Ordítok akkor meg köcsög vagyok.. Ez a menj oda fogd meg nálunk nem használ. Lesz.rják.

2023. okt. 8. 13:35
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Igazán nem akarok kötekedni 8, de próbáltam. Nyilvánvaloan monidg alátámasztom valamilyen indokkal a keresem. Késő van korán van pihenni szeretnék alszik a baba a szomszédban vagy a mellettünk lévő ember aludna, vagy csak én nekem fáj a fejem vagy csak mi se kiabalunk, de a kisebb csak 4 éves O még sztem annyira nem érzékeny arra hogy alszik a szomszéd csávó..
2023. okt. 8. 14:24
 12/36 anonim ***** válasza:
70%
Mintha más gyerekek csendesebbek lennének... nem azok. Akkor se ha őket nem hallod.
2023. okt. 8. 14:25
 13/36 A kérdező kommentje:
Próbáltam azt is, hogy neked se esne jól ha a másik tenné veled.. ezeken túl vagyok.
2023. okt. 8. 14:26
 14/36 anonim ***** válasza:
77%
El kell venni tőlük azt a játékot,amivel épp játszanak.
2023. okt. 8. 14:51
 15/36 A kérdező kommentje:

Próbáltam ezt is. Nyilvánvalóan elovesznek mást.

Szerintem feladom.. mar.int nyvan rájuk fogok szólni ahogy eddig is, de úgy érzem nincs spanyol viasz a témában.. Remélem előbb v utóbb ennek is vége.

2023. okt. 8. 14:56
 16/36 anonim ***** válasza:
14%
Akkor el kell fogadni hogy a te gyerekeid rosszak!Így születtek,vagy már nem most kéne elkezdeni a nevelésüket !😏
2023. okt. 8. 14:58
 17/36 anonim ***** válasza:
62%

Mióta átlagos és normális hogy 5 perc játék után verik egymást???

Nem, egyáltalán nem az!

Próbáld elkezdeni őket valahogy normálisan nevelni mert látszik hogy nem hallgatnak rád, valami már régen félresiklott a leirtak alapján. Ha nem megy magadtól akkor kérj segítséget mert idővel csak rosszabb lesz

2023. okt. 8. 15:33
 18/36 A kérdező kommentje:

Jaj 16.. hát okos vagy látom. Nevelem őket. Sajnálom, hogy funkcionális analfabéta vagy.

Nem suttyó parasztok, hanem HANGOSAK.

Simán nem hallanak meg ha szólok.

Nem akarok ordítani, leírtam, nem is igazán szoktam. Hangosan szólok, abbahagyja, de újrakezdik.

Az én világomban az ordítás nem egyenlő a neveléssel szóval ha úgy érted, ordítsam túl őket, fenyitsem be őket, verjem el, buntessem meg amiért játszik, akkor arra az a válaszom, hogy nem fogom.

de.. kellene valami jotanacs, hogy mivel lehet szoktatni őket ehhez. Ovoneni azt csinálja halkan beszél, a gyerekek észreveszik, elhallgatnak szépen egymás után. Általában a végén már csak 2-3 hangoskodó van akinek az tűnik fel hogy mások csendben vannak és akkor kapcsolnak. Nyilván, ez nem működik 2 gyerekkel, de biztosan van valami jó módszer csak eddig még senki sem osztotta meg velem.

2023. okt. 8. 15:35
 19/36 A kérdező kommentje:
Nem úgy verik egymást szerintem ahogy te elkepzeled. Kiveszi a játékot az egyik a másik kezéből, racsap a kezére, ellöki. Ennyi idős gyereknél ez átlagos.
2023. okt. 8. 15:37
 20/36 A kérdező kommentje:
17. A te 4 és 6 éves gyerekeid megtárgyalták esetleg a játékok birtoklását egy kerekasztal beszélgetés keretében? Vagy mi?
2023. okt. 8. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!