Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez most mi? És hogyan lehetne...

Ez most mi? És hogyan lehetne leállítani?

Figyelt kérdés

Tele a tököm a lányommal. Egyszerűen már nem lehet vele bírni.

Nem akar enni, aztán mégis, de mégse. Csücsörít a szájával és lehajtja a fejét. Hol inni akar, hol nem. De ezt így 1 perc alatt vagy 70×.

Persze közben üvölt/sír, minden ami csak kell.

Értem én, hogy dackorszak, de ez már akkor a gigaszuper változata nálunk.

Nem bírom már és legszívesebben elmennék a világ végére, csak ne vele legyek.

Emellett meg iszonyat sz.rul érzem magam és egy pocsék ember vagyok.

2013. nov. 12. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen idős? Ha már nagyon unod, egyszer csináld meg vele ha nem eszik, hogy jó, akkor vége az ebédnek, majd lesz uzsonna. Addig viszont tényleg ne adj semmit (nem fog éhen halni), aztán majd eszik, ha éhes, ha újra hisztizik, akkor majd kap később. Nálunk egyszer csapott a lányunk nagy hisztit vacsoránál, na akkor üres hassal feküdt le.
2013. nov. 12. 12:01
 2/6 A kérdező kommentje:

2 éves múlt nyáron.

Ez már sokszor "eljátszottuk". Amúgy is rossz evő, de ez a dackorszak párosítása mindennel már az agyamra megy.

2013. nov. 12. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a kell is meg nem is (étel, játék stb.) nálunk is napirenden volt párszor, de aztán szerencsére leszokott róla a lányom. Azt mondtam neki, akkor jó nem kell neked ha igy szórakozol és valószinű rájött hogy ez nem jó móka. Az előttem szólónak igaza van, egyetértek a módszerével.
2013. nov. 12. 13:59
 4/6 anonim válasza:
Nagyon aranyos kifejezéseket használsz...tele a tököm,meg csak ne vele legyél...felháboritó vagy.hallod...4 gyerekem van!!!!!!!!!!két ikefiú,meg két másik fiu.na amit elbirsz képzelni mindent csinaltak/nak.de igy SOSE beszélnék roluk.akarmilyenek,hiszi ide dac oda,pedig volt benne böven részem...kérdésedre válaszolva:ne haragudj de lehet a kislány érzi a te kiboulasodat s a dac mellett ezt is lereagalja.
2013. nov. 13. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:

néha már én is úgy érzem tele a tököm a lányommal hogy így fogalmazzak akkor én is,csak ő 3.5 éves és nem evés ivás a probléma.

az pedig lehet hogy sokak vagytok már egymásnak.

az én lányomnál is volt amikor már láttam hogy sok vagyok neki.

apja nuku,tehát tényleg éjjel-nappal csak velem volt.

olyankor anyu elvitte vagy egy egész napra vagy egy ott alvós éjszakára.

ha ti is így vagytok a lányoddal,egy ilyet szerintem beiktathatsz ha tudsz.

és ahogy látom lehet rátok is férne.

a problémáddal kapcsolatban pedig elsőnek van igaza,

ha szórakozik,akkor ne idegesítsd magad.

ha pl ötödszörre játsza el,akkor teljesen nyugodtan vedd el előle az ételt vagy italt és mehet a dolgára.

majd ha éhes lesz szól.

én is így csináltam és az én lányom is rossz evő volt.

nasi semmi kép ne legyen.

rá fog jönni hidd el.

2013. nov. 13. 14:01
 6/6 anonim válasza:
na halljatok,sztem kulturaltan is lehet éreztetni ha elegem van.mondom tudom miről beszélek...mit csinálnál egy lázadó kamasszal?
2013. nov. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!