Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a kevésbé...

Mi a véleményetek a kevésbé rendezett háztartású anyákról?

Figyelt kérdés

Akinek kisgyerek mellett állandóan szalad a ház. A szennnyes tele, a mosogató tele, játékok szanaszét, minden ragad, koszos, a hűtő tiszta kosz, lejárt cuccok benne, a konyhapult tele, kiborulva dolgok stb

Az ilyen típusokról

Nekem 2 ilyen anya barátnőm is van és én érzem magam kellemetlenül mikor jönnek és nálunk rend van (pedig én dolgozok is) náluk meg nem. És meg is jegyzik mindig, hogy hú de nagy rend van. Mintha ez olyan nagy erdem vagy csoda lenne, igen, rend, mert elpakolunk, ha kiborul valami feltöröljük. Én ezt nem erzem akkora dolognak. Mit mondjak erre kb? Jó egy gyereknek amúgy ilyen kupiban felnőni?

2023. júl. 27. 00:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%

"a legtöbb család akit én látok, ahol van testvér - és kíváncsi vagyok, hogy nálatok hogy lesz, amikor már a kicsi is nagyobb lesz - egyáltalán nem töltenek minőségi időt a gyerekeikkel mondván, eljátszanak együtt"

De te ezt honnan tudod, ott vagy egész nap több családdal 0-24-ben, hogy lásd, mit csinálnak, mennyit játszanak együtt a gyerekeikkel?

Mert ez így csak egy feltételezés a részedről, honnan is tudhatnád, mennyit vannak együtt?

2023. júl. 27. 14:41
 52/65 anonim ***** válasza:
Van annyi emberismeretem, hogyha valakitől mindig egy típusú viselkedést látok, akkor nincsenek illúzióim, hogy otthon sem viselkedik gyökeresen másképp. Illetve látom őket annyit, hogy ne egy szituáció alapján ítéljem meg.
2023. júl. 27. 15:04
 53/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjüknek megfelel,akkor hajrá.
2023. júl. 27. 15:15
 54/65 anonim ***** válasza:
55%
Én rossz anyának tartom, akinél rend van(és velük nem is jövök ki, de ez tök véletlen derült ki). Szerintem mindig kell pár szennyesruha/egyszer levett pàr helyre, pàr játék összevissza, zsúfoltabb polcok, könyvek, poharak szanaszèt, a nap végén meg lehet akàr szendvicses tányér is letéve nappaliban, de mondjuk fél borsófőzelék már undi a lakásban letéve valahol. Ettől élet van a lakásban, szerintem a kirakatpolcosoknak, akik port törölnek a díszvázák meg kerámiák körül nincs életük/ kényszeresek/ vagy pedig elhanyagolják a gyereküket, az akkor megy csak oda, ha sír, akkor is csak később, meg a bevonás náluk nem rendes, nem a gyerekről szól, hanem a munkáról. Szerintem a párjukkal is rossz a viszonyuk, ki takarítana, ha a párjával is beszélgethet, ölelgetheti abban a pár órában délután, mikor nem üvölt a gyerek? Nyilván saját tapasztalat, több ismerősnél voltam már, szerintem a miénk így jó. Minimálisat lehetne javítani, illetve mások szerint rengeteget, de nekem elég lenne, ha csak icurkapicurkát könnyebben lehetne lépni a gyerekem szobájában.
2023. júl. 28. 15:53
 55/65 anonim ***** válasza:
37%

54 attól,hogy van gyereked meg párod meg takarítani kellene...nem azt mondom,hogy minden legyen a helyén,(nálam sincs)de egy két poharat meg tányért napközben sem tart sokáig elmosni,plusz a gyerekszobat is rendbe kéne tenni itt -ott...szerintem pont az az igénytelenség,amikor bemegyek valahova és szanaszét vannak a ruhák a kanapén,fotelban,plusz poharak tányérok hevernek a butoron...nekem is van két gyerekem ,de ha esznek és befejezik kiviszem azt a tányért,poharat és elmosom..

Ha valaki tisztaságának el meg nem kell elkönyvelni kirakatpolcosnak...

2023. júl. 28. 16:09
 56/65 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez alkat fuggo is en megorulnek ha nem tudnek lepni a szobaban a gyerekjatekok miatt vagy nem lenne mindig elrakva a mosogatogepbe az edeny. A szennyesruha a foldon kizart nalunk a 3 evesem is a sajat szobajaban kidobja a ruhait a szennyeskosaraba. Magatol mert ezt latta. A mieink is mindig ott vannak a sajatunkban. Ha valakit nem zavarnak ezek vagy a poharak tanyerok itt-ott azt irigylem is. Az en lelkemben akkor van rend ha a kornyezetemben is. A masik ha elalszik a gyerek nincs azaz isten hogy en elkezdjek mar akkor takaritani. Olyankor pihi van kikapcsolodok. Maximum egy adag teregetest hagyok estere.
2023. júl. 28. 18:41
 57/65 anonim ***** válasza:
62%
54es igen nagy gondok vannak a fejedben akkor ha szerinted ha valaki igenyes elhanyagolja a párját meg a gyerekét, meg rossz anya, vegülis lehet ezzel takarózni a kupleráj és kosz miatt..
2023. júl. 28. 19:11
 58/65 anonim ***** válasza:
43%

Jézusom..valaki azért szaranya mert rendet tart?

Ez új nekem.

Ez marha erős kijelentés,hogy ha rend van akkor rossz anya a nő.

Én nem tudom ki hogy van vele,de nem szeretek ülni a szarban,és szanaszét hagyni a retkes edényeket a házban.

2023. júl. 28. 19:55
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Fhu a férjemmel én takarítás közben is szoktam beszelgetni .mar 14 eve nyuzzuk egymást,szóval annyira nem lehet szar a kapcsolatunk azért mert én szeretem a rendet.
2023. júl. 28. 19:57
 60/65 anonim ***** válasza:
87%

Aki naponta egy órát takarít, átlagos napon hazaér 5 körül, majd megírja a leckét a gyerekével, kb 1 óra, összekészül másnapra és szusszan egyet, esti rutint lenyomnak 1 óra, annak egyszerűen nem fér bele nem hogy én idő, de párkapcsolat sem.

Egyszerűen naponta egy óra is sok, és egyszer mérd le, meddig mosod el a poharat.. De úgy legyen, hogy elsétálsz a pohárért, besétálsz a konyhába, nyomsz tisztítószert, folyasztod a vizet, félrerakod majd eltörlöd majd elrakod a megfelelő helyre. Kb 10 perc, nem csak azt fordítod rá, amíg víz alatt van(mondjuk nálunk gép van).

Az átlagos emberek nem tartják magukat igényesnek, csak olyan átlagosnak, aki poharat meg szennyest sem tűr meg máshol egy-két napig, az már végletesen pedáns.

Ahogy a rendetlennek/igénytelennek is vannak fokozatai, a véglet pl a gyűjtögetős műsorok kupija, ahhoz képest pár szennyes és pohár itt ott teljesen normális. Az én gyerekem egész életében látta, hogyan mosok fogat, hogyan tartom külön helyen a hűtőben a tejterméket és a húst, hogyan bújok a cipőmbe és mégsem úgy csinálja, pedig 10 éves. Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz, az ember amire vevő, azt úgy csinálja, amire nem, azt meg nem. A földön mindent kint hagy, de a felső fiókjában makulátlan rendet tart pl, viszont a többi fiókja kupis. Ami fontos és kényelmes neki, azt megcsinálja, ami nem, azt nem szívesen.

2023. júl. 29. 19:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!