Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a kevésbé...

Mi a véleményetek a kevésbé rendezett háztartású anyákról?

Figyelt kérdés

Akinek kisgyerek mellett állandóan szalad a ház. A szennnyes tele, a mosogató tele, játékok szanaszét, minden ragad, koszos, a hűtő tiszta kosz, lejárt cuccok benne, a konyhapult tele, kiborulva dolgok stb

Az ilyen típusokról

Nekem 2 ilyen anya barátnőm is van és én érzem magam kellemetlenül mikor jönnek és nálunk rend van (pedig én dolgozok is) náluk meg nem. És meg is jegyzik mindig, hogy hú de nagy rend van. Mintha ez olyan nagy erdem vagy csoda lenne, igen, rend, mert elpakolunk, ha kiborul valami feltöröljük. Én ezt nem erzem akkora dolognak. Mit mondjak erre kb? Jó egy gyereknek amúgy ilyen kupiban felnőni?

2023. júl. 27. 00:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
65%

"én érzem magam kellemetlenül mikor jönnek és nálunk rend van"

:DDDDDDDDD

"Én ezt nem erzem akkora dolognak"

:DDDDDDDDD

2023. júl. 27. 05:58
 12/65 anonim ***** válasza:
81%
Nekem azokról van meg a véleményem, akik anyaként más anyákat figyelgetnek és ítélnek meg rosszindulatúan, aztán álszerénykedve várják a dicséretet idegenektől.
2023. júl. 27. 06:27
 13/65 anonim ***** válasza:
72%
Magánügye. Nálam alapból rend volt pici gyerek mellett is, de marhára nem erdekel, másnál hogy van. Ha ő káoszban érzi jól magát, vagy épp nincs rá ideje, kedve vagy igénye, hogy rend legyen, az az ő dolga.
2023. júl. 27. 07:03
 14/65 anonim ***** válasza:
64%

Úr Isten te Miss tökéletes Tündibundi 🤣🤣🤣

Ki nem szarja le a játékot szanaszét,vagy azt,hogy most éppen tele a szennyes?majd holnap nem lesz .és az kit érdekel,hogy nem reggel lett elmosogat a ,csak este amikor alszanak a gyerekek?

Igaz romlott kaja nincs a hűtőbe,mert nincs esélye megronlani.

Inkább legyenek szanaszét a játékok,ne legyen elmosogatva,de ne legyek ilyen befeszult rendmanias Sanytollal szaladgáló úrinő mint te vagy.🤣🤣

Én boldog vagyok,ahogy a gyerekeim is azok Te meg idegeskedj,hogyha szetdobjak a játékokat és rögtön rakd el,de előtt jól fujd le fertőtlenítővel 🤣🤣🤣

2023. júl. 27. 07:12
 15/65 anonim ***** válasza:
92%
Engem a kupi nem zavar, de a kosz igen. Nem az esztétikum, hanem a higiénia miatt. Igényesség kérdése amúgy. Nálunk se volt mindig patika rend a nehezebb időszakokban, de tiszta volt mindig a ház.
2023. júl. 27. 07:12
 16/65 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem te tulzol,nem hiszem,hogy kosz van azoknál az anyukáknal.

A kupi és a kosz más..

Kosz nálunk nincs,de pl ne nézz be a fürdőbe,mert a héten meg nem mostam.

2023. júl. 27. 07:15
 17/65 anonim ***** válasza:
86%
En kuzdok ezzel hogy engedjem el a rendet. Kislanyom szept ovis lesz en dolgozni megyek vissza elore felek. Valszeg lesz takaritono. En speciel gyulolom ezt magamban. Lassan 3 ev es nem tudom elengedni. sajnos a lelki egyensulyom fugg ettol. Vagyis ha nagyobb a kaosz mint a szokasos idegbeteg vagyok a ferjemmel mindenkivel. Barmilyen programot megszakitok csak hogy azt ott gyorsan attoroljem mert 3 meterrol megcsillant a jarolap. Vagy fozok a gyerekkel es szetcsap a szosz mar futok a szivacsert ha morzsas lesz a fold egybol porszivo nem birom atlepni fozes vegeig pedig tobb ertelme lenne a vegen mindent megcsinalni egyszerre
2023. júl. 27. 07:50
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
Nincs errol semmilyen velemenyem, mivel nalunk is attol fugg, hogy epp melyik napszakban erkezik “varatlanul” vendeg. Het honapos a gyerekem, rettentoen rossz alvo, nappal is folyamatos szorakoztatast igenyel, de kuszik es allandoan pakol amit csak er. Amikor van 2-3 percem, akkor pakolok utana, mert engem nagyon zavar a kupi. Kosz azert nincs, mert hetvegen a ferjem atveszi a gyereket es elviszi setalni, amig en nagytakaritok, meg hetente 1x anyukam is eljon babazni, es azt az idot is arra szoktam hasznalni. Szoval ha epp nem volt 2-3 percem es akkor jon valaki, akkor arra jon, hogy a cipotartorol a cipok leszedve, a konyhaban kipakolva a dobozok, a jatekok szanaszet. Ha en megyek mashoz, akkor meg nem azt nezem, hogy mekkora a kosz.
2023. júl. 27. 08:20
 19/65 A kérdező kommentje:

#11-12

Hát tévedtek, szerintem az hogy ha van egy szép házad vagy akármilyem házad, alap hogy rendben tartod, elég baj ha valakinek ez olyan nagy dolog, hogy szerinte dicséret jár érte...

2023. júl. 27. 08:22
 20/65 A kérdező kommentje:

#14 Nem szoktam össze vissza fertőtleníteni, nem tudom hol láttál ilyet, de hozzám ha eljön valaki a kanapéra le tud ülni, nem a szennyes mix mosott ruhák halmán ül, ha megkínálom egy kajával nem a ragadós asztalon eszi, a kaját se a büdös hűtőből veszem ki neki, egy gyerek ha akar játszani valamivel megtalálja a darabjait..

Azert a legtöbb ismerősömnél rend van, de van 2 legalább akinél az említett verzió.

2023. júl. 27. 08:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!