Mi a véleményetek a kevésbé rendezett háztartású anyákról?
Akinek kisgyerek mellett állandóan szalad a ház. A szennnyes tele, a mosogató tele, játékok szanaszét, minden ragad, koszos, a hűtő tiszta kosz, lejárt cuccok benne, a konyhapult tele, kiborulva dolgok stb
Az ilyen típusokról
Nekem 2 ilyen anya barátnőm is van és én érzem magam kellemetlenül mikor jönnek és nálunk rend van (pedig én dolgozok is) náluk meg nem. És meg is jegyzik mindig, hogy hú de nagy rend van. Mintha ez olyan nagy erdem vagy csoda lenne, igen, rend, mert elpakolunk, ha kiborul valami feltöröljük. Én ezt nem erzem akkora dolognak. Mit mondjak erre kb? Jó egy gyereknek amúgy ilyen kupiban felnőni?
"én érzem magam kellemetlenül mikor jönnek és nálunk rend van"
:DDDDDDDDD
"Én ezt nem erzem akkora dolognak"
:DDDDDDDDD
Úr Isten te Miss tökéletes Tündibundi 🤣🤣🤣
Ki nem szarja le a játékot szanaszét,vagy azt,hogy most éppen tele a szennyes?majd holnap nem lesz .és az kit érdekel,hogy nem reggel lett elmosogat a ,csak este amikor alszanak a gyerekek?
Igaz romlott kaja nincs a hűtőbe,mert nincs esélye megronlani.
Inkább legyenek szanaszét a játékok,ne legyen elmosogatva,de ne legyek ilyen befeszult rendmanias Sanytollal szaladgáló úrinő mint te vagy.🤣🤣
Én boldog vagyok,ahogy a gyerekeim is azok Te meg idegeskedj,hogyha szetdobjak a játékokat és rögtön rakd el,de előtt jól fujd le fertőtlenítővel 🤣🤣🤣
Szerintem te tulzol,nem hiszem,hogy kosz van azoknál az anyukáknal.
A kupi és a kosz más..
Kosz nálunk nincs,de pl ne nézz be a fürdőbe,mert a héten meg nem mostam.
#11-12
Hát tévedtek, szerintem az hogy ha van egy szép házad vagy akármilyem házad, alap hogy rendben tartod, elég baj ha valakinek ez olyan nagy dolog, hogy szerinte dicséret jár érte...
#14 Nem szoktam össze vissza fertőtleníteni, nem tudom hol láttál ilyet, de hozzám ha eljön valaki a kanapéra le tud ülni, nem a szennyes mix mosott ruhák halmán ül, ha megkínálom egy kajával nem a ragadós asztalon eszi, a kaját se a büdös hűtőből veszem ki neki, egy gyerek ha akar játszani valamivel megtalálja a darabjait..
Azert a legtöbb ismerősömnél rend van, de van 2 legalább akinél az említett verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!