Hogyan tudnám elviselni a gyerekemet?
Figyelt kérdés
Van egy 4 éves fiam, de sokat sipákol játék közben, különböző hangokat ad ki, szirénázik, rohangál, stb. Zavar már, amit csinál, sokkal nyugodtabb volt az életem, amikor nem volt gyerekem.2023. júl. 12. 15:01
1/14 anonim válasza:
Nehéz lesz elviselni. Nyugtató esetleg? Vagy baby sitter.
2/14 anonim válasza:
Én néha beteszem a fülhallgatómat,ha csak magában játszik úgyis.
3/14 anonim válasza:
Ez tuti kamu kérdés.
Mostanában bukkanak fel gyerekgyűlölő kérdések
5/14 anonim válasza:
Nem kell elviselni! Add örökbe, más örömmel foglalkozna vele!
6/14 anonim válasza:
Miért lenne kamu? Az enyém kb. 3 éves koráig leült, és elkezdett búgni,hogy "eeeeeeeeeeeee"..MINDIG,minden közben,egész nap. Aztán énekelni kezdett, ami cuki,csak amikor 55. alkalommal ismétli ugyanazt,az idegesítő.
7/14 anonim válasza:
"sokkal nyugodtabb volt az életem, amikor nem volt gyerekem."
Ettől kamu...
8/14 anonim válasza:
Amúgy nekem is az volt az első gondolatom,hogy kamu. Volt itt egy kérdező,aki egyfolytában ilyeneket kérdezett,hogy "miért bántad meg,hogy gyereked lett?". Feltett vagy száz hasonló kérdést. Most szerintem átállt erre a megközelítésre.
9/14 anonim válasza:
Az oké, hogy vannak ilyen kérdések, mert előfordul ilyen helyzet is, mint a kérdésben.
Viszont ki az aki ezt hozzáteszi a végére? Ez vajon mitől fontos infó, hogy előtte neki nyugodtabb volt?
Nyilván ez egy ilyen sunyi győzködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!