Tényleg rosszul nevelem a gyerekemet?
Sziasztok!
Kisfiam négy és fél éves, ovis. Kiskora óta azt tanítom neki, hogy úgy érjen hozzá a társaihoz, hogy először megkérdezi, szabad-e. Mindig megbeszéljük, hogy melyek a "privát testrészei" (nemi szerve, popsija, mellkasa), amikhez senki nem nyúlhat, csak anya, apa és az orvosok.
Tudja, hogyha valami nem jó neki, hallgasson a testére és szóljon érte.
A rokon szülők elkezdtek támadni, hogy "túl szigorúan nevelem a gyereket, nincs gyerekkora, hagyjam élni, ráérek még ezekkel.
Tényleg rosszul nevelem a gyerekemet?
29/N
1-2, nagyon el vagytok tévedve. 30 éve sem volt normális csak úgy tapizni másokat.
És maradandó rossz élményt is okozott elszenvedő félként.
3
Nem volt ott semmi maradandó ha nem tetszett nekik valami kaptunk egy tockost kövi szünetben meg ők csapkodtak a mi seggünkre.
"ha nem tetszett nekik valami kaptunk egy tockost"
Max. attól kaptál tockost, aki nem fagyott le tőle.
Undorító még olvasni is a szavaidat és azt, hogy még utólag se érted, hogy mekkora parasztok voltatok
8
Jah lefagyott aztán azért kérte hogy mutassam meg neki a wc-ben. :D
Hát elég furcsa számomra, főleg egy óvodásnál. Ők még ebben a korban olyan természetesnek veszik egymás érintését, megölelik egymást. Nem gondolom,hogy egy normál családban erre külön nevelni kell a gyereket, hogy engedélyt kérjen a testi kontaktusra. Soha nem emelték ezt ki nekem sem és mégis megtanultam, hogy nem taperolok senkit kéretlenül, tudom hol a határ. Egészséges emberben ez kialakul,mert látja a kornyezetében. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni, mert ez átcsaphat az ellenkezőjébe, hogy félni fog ő maga az intimitástól.
Szerintem nem kell ezt ennyire nevén nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!