Rosszul csinálom, ha a háromhetes gyerekemet nem fürdetem minden nap?
Szerintem fontos az esti fürdetés, nagyjából ugyanabban az időpontban. Ez megalapozza az esti rutin kialakulását és idővel így könnyebben kialakul az éjszaka átalvása.
Egyébként meg a fejét kifelejtetted. Nagyon könnyen koszmósodik a fejük, ha nincs minden nap megmosva és kicsit megdörgölve a fejbőrük. A nagyobbik fiammal 7 hetes korában egy hétig kórházba kerültünk, branül volt a fejében, ami le is volt ragasztva, emiatt 1 hétig nem mostam neki hajat, utána hetekig szenvedtem vele mire eltüntettem a fejéről a koszmót.
Nem kell minden nap furdetni, eleg ha 2-3 naponta teszed. Egy tv musorban lattam, hogy a boron van egy zsirreteg ami megved a fertozesektol. Nem jo azt mindig minden kenceficevel lemosni. Ezt egy gyermekgyogyasz mondta. Amugy sem piszkolja ossze magat az agyban. En sem mosom minden nap.
3 hos baba anyukaja.
Igen, Kilences, én is valahogy így gondolom... Nem kell a velük született természetes dolgokat már kicsi korukban kiírtani. A tiszta vizes megoldás is valamilyen szinten érthető, lehet, hogy az lesz az arany középút, hogy 2-3 naponta, tiszta vízzel. Amúgy meg sztem az esti programot nem csak a fürdéssel lehet kialakítani. A koszmó ügye meg... nézz csak egy kicsit utána, miért alakul ki koszmó.
(Mondjuk, a szeszes vattát én is túlzásnak tartom... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!