Rossz anya vagyok, mert nem hurcolom jobbra-balra a gyerekemet?
10 hónapos a kisfiam nagyon vidám mosolygós kiegyensúlyozott baba, de folyton megkapom hogy burokba nevelem (nem szemtől szembe csak burkoltan célozgatnak rá),amiért nem viszem mindennap gyerekek közé, nem járok vele baba-mama klubba nem passzolom le a a nagyinak?
Minek passzoljam le ha egyszer nincs rá szükségem mellesleg nem neki(anyósom) szültem a gyereket és van egy apja is a gyereknek aki tud rá vigyázni ha nekem dolgom van.Nem félősebb mint az a gyerek aki egész nap nyüzsiben él szerintem kell nekik a rendszer és nekünk eddig bevált, ha meg nagy társaságba megyünk akkor is jól el van mosolyog játszik.Nem értem miért jobb az az anyuka aki 7napból 5x lepasszolja a gyerekét.Jár valaki hasonló cipőben?
nem mert nem érdekel más véleménye.
bármit csinálsz így is úgy is megszólhatnak
ne törődj vele
Aki meg lepasszolja vagy viszi magával a gyereket mert neki úgy kényelmes, annak azért szólnak be, hogy miért rángatja állandóan azt a szerencsétlent, miért nem tud anyuka a s.ggén megmaradni nyugton.
A gyereknevelés az, amit tök mindegy hogy csinálsz az rossz, és mindenki más jobban tudja hogy mi a jó neked és a gyerekednek.
Ugyanez! Nekem a nagyobbik gyerek 2.5 éves, kicsi 4.5 hós.
Csak akkor bízom nagyira a nagyot, ha tényleg nem tudom máshogy megoldani! Ált . Heti 1 délután van a nagyinál! A picit csak az apjára bízom! Nem jártunk klubokba, de vittem magammal mindenhova! A legrosszabb az a 3 nap volt, amikor szültem, és kórházban votam, alig vártam, hogy hazajöjjünk! Én is kapom, hogy miért nem adom oda többször nagyinak, de ez van, én azért vagyok gyed- en, hogy neveljem a gyerekeimet!
Lehet, hogy rossz a hozzáállásom, de ez van! Úgyis mindjárt megy a nagy oviba, akkor meg sokkal kevesebbet lesz velem, addig is vele töltöm inkább az időmet!
én szerintem a középút a jó.
én "le szoktam" passzolni az anyukámnak/anyósnak -mert ha dolgom van,pl: bankba menni,nagyob bevásárlás,orvos-akkor azért sokkal egyszerűbb nélküle! és jó,hogy rajtam és az apján kívűl van más is akikkel elvan. és ő is szeret ott lenni.
Pár napja valaki pont azért írt kérdés, mert neki azt mondták, hogy nem jó ha a gyereket jobbra-balra hordja.
Szóval tojd le mások véleményét, sepregessenek csak a saját portájukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!