Rossz anya vagyok, mert nem hurcolom jobbra-balra a gyerekemet?
10 hónapos a kisfiam nagyon vidám mosolygós kiegyensúlyozott baba, de folyton megkapom hogy burokba nevelem (nem szemtől szembe csak burkoltan célozgatnak rá),amiért nem viszem mindennap gyerekek közé, nem járok vele baba-mama klubba nem passzolom le a a nagyinak?
Minek passzoljam le ha egyszer nincs rá szükségem mellesleg nem neki(anyósom) szültem a gyereket és van egy apja is a gyereknek aki tud rá vigyázni ha nekem dolgom van.Nem félősebb mint az a gyerek aki egész nap nyüzsiben él szerintem kell nekik a rendszer és nekünk eddig bevált, ha meg nagy társaságba megyünk akkor is jól el van mosolyog játszik.Nem értem miért jobb az az anyuka aki 7napból 5x lepasszolja a gyerekét.Jár valaki hasonló cipőben?
Mi meg megyünk mindig jobbra-balra, nagyszülőkre is rá bízzuk náha (mondjuk elég ritkán, de van rá példe), minket meg ezért szólnak meg.
Csináld úgy, ahogy nektek jó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!