Tényleg rosszul nevelem a gyerekemet?
Sziasztok!
Kisfiam négy és fél éves, ovis. Kiskora óta azt tanítom neki, hogy úgy érjen hozzá a társaihoz, hogy először megkérdezi, szabad-e. Mindig megbeszéljük, hogy melyek a "privát testrészei" (nemi szerve, popsija, mellkasa), amikhez senki nem nyúlhat, csak anya, apa és az orvosok.
Tudja, hogyha valami nem jó neki, hallgasson a testére és szóljon érte.
A rokon szülők elkezdtek támadni, hogy "túl szigorúan nevelem a gyereket, nincs gyerekkora, hagyjam élni, ráérek még ezekkel.
Tényleg rosszul nevelem a gyerekemet?
29/N
Hát ha engem barki megkerdezett volna, hogy megcsokolhat e, ahelyett, hogy venne a jeleket és ferfias lenne, kirohogtem volna. Szerintem rossz az irany. Túl tolod. Ezt nem kell tanitani neki,ez kialakul.
A szorongás mellett az ellenkezőjét is elerheted, pl hihy krvazni fog mert ott nem kell kerdezgetni azt csinal vele amit akar és ott fogja kielni. Pont egy perverz lesz belőle mert az alapokkal is csak tabukat ultetsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!