Elengedjem az alsós gyerekemet táborba?
Nagyszülők lefoglaltak abban az időpontban egy belföldi nyaralást, de meg nem fizettek ki a szállást.
De a kisgyerek a héten jön haza, hogy szeretne menni táborba, ami szinten azon a héten, van, mint a nyaralás.
A táborba engedjem a gyereket, ahova szeretne menni (nincs más időpont) vagy a nagy szülőkkel?
Ha jó a viszony, és még átfoglalható a szállás meg a nagyszülőknek is jó más időpont is, akkor szerintem nem gáz azt mondani, hogy most derült ki, hogy van ez a tábor, a gyerek szeretne menni, ott nincs más opció, át lehetne-e ezt még szervezni.
Ha nem lehetne átszervezni, és a nagyszülők a gyerek miatt találták ki az egészet, akkor a nagyszülőkkel küldeném el, mert nagy arculcsapás lenne velük szemben visszakozni - és ezt a gyereknek is el kellene magyarázni, természetesen.
Melyik program volt előbb? Ha a tábor, akkor megkérném a nagyiékat, hogy foglajanak át másik időpontra, hisz még ki sincs fizetve.
Ha meg volt beszélve, hogy akkor megy velük nyaralni, és utána találta a tábort, akkor a nyaralást preferálnám.
Kisvárdán laktam gyerekkoromban. Én 6.-os voltam,a húgom 4.-es.
2 hetet voltunk Mielecben iskolai táborban a suliból (Lengyelország). 2 hét hosszú idő, ráadásul Lengyelország nagyon messze van!
Mégse lett semmi bajunk,önállósodtunk picit. Kb 40-en mentünk a suliból,plusz több tanár.
Szerintem engedd a táborba,ha oda akar menni. Nekünk örök élmény, a mai napig emlegetjük!
Nálunk még nehezítő tényező volt, hogy a húgom súlyos allergiás asztmás volt, de még ez se akadályozott semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!