Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengedjem az alsós gyerekemet...

Elengedjem az alsós gyerekemet táborba?

Figyelt kérdés

Nagyszülők lefoglaltak abban az időpontban egy belföldi nyaralást, de meg nem fizettek ki a szállást.

De a kisgyerek a héten jön haza, hogy szeretne menni táborba, ami szinten azon a héten, van, mint a nyaralás.

A táborba engedjem a gyereket, ahova szeretne menni (nincs más időpont) vagy a nagy szülőkkel?

2022. ápr. 30. 09:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahova a gyerek szeretne menni
2022. ápr. 30. 09:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a híre a tábornak, meg rendes normális bejelentett dolog, akkor persze!
2022. ápr. 30. 09:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a táborba szeretne menni, engedném.
2022. ápr. 30. 09:52
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
Táborozott már valaha?
2022. ápr. 30. 09:57
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
előre megvolt beszélve az üdülés a nagyikkal? ha igen én nem csinálnék segget a számból, menne oda. ha nem, akkor a nagyszülők el tudnak menni a gyerek nélkül is nyaralni. és fognak még eleget vigyázni rá a nyáron. a gyerek is fog még táborozni eleget életében.
2022. ápr. 30. 10:26
 6/18 anonim ***** válasza:
42%
Ha már le van foglalva a szállás a nagyszülőknél, akkor oda.
2022. ápr. 30. 10:36
 7/18 anonim ***** válasza:
8%
Pistike úgyis hisztizni fog
2022. ápr. 30. 10:41
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

Ha jó a viszony, és még átfoglalható a szállás meg a nagyszülőknek is jó más időpont is, akkor szerintem nem gáz azt mondani, hogy most derült ki, hogy van ez a tábor, a gyerek szeretne menni, ott nincs más opció, át lehetne-e ezt még szervezni.

Ha nem lehetne átszervezni, és a nagyszülők a gyerek miatt találták ki az egészet, akkor a nagyszülőkkel küldeném el, mert nagy arculcsapás lenne velük szemben visszakozni - és ezt a gyereknek is el kellene magyarázni, természetesen.

2022. ápr. 30. 10:46
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Melyik program volt előbb? Ha a tábor, akkor megkérném a nagyiékat, hogy foglajanak át másik időpontra, hisz még ki sincs fizetve.

Ha meg volt beszélve, hogy akkor megy velük nyaralni, és utána találta a tábort, akkor a nyaralást preferálnám.

2022. ápr. 30. 14:23
 10/18 anonim ***** válasza:
55%

Kisvárdán laktam gyerekkoromban. Én 6.-os voltam,a húgom 4.-es.

2 hetet voltunk Mielecben iskolai táborban a suliból (Lengyelország). 2 hét hosszú idő, ráadásul Lengyelország nagyon messze van!

Mégse lett semmi bajunk,önállósodtunk picit. Kb 40-en mentünk a suliból,plusz több tanár.

Szerintem engedd a táborba,ha oda akar menni. Nekünk örök élmény, a mai napig emlegetjük!

Nálunk még nehezítő tényező volt, hogy a húgom súlyos allergiás asztmás volt, de még ez se akadályozott semmit.

2022. ápr. 30. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!