Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengedjem az alsós gyerekemet...

Elengedjem az alsós gyerekemet táborba?

Figyelt kérdés

Nagyszülők lefoglaltak abban az időpontban egy belföldi nyaralást, de meg nem fizettek ki a szállást.

De a kisgyerek a héten jön haza, hogy szeretne menni táborba, ami szinten azon a héten, van, mint a nyaralás.

A táborba engedjem a gyereket, ahova szeretne menni (nincs más időpont) vagy a nagy szülőkkel?

2022. ápr. 30. 09:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Táborba ha oda szeretne menni.
2022. ápr. 30. 17:21
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
A nagyszülőkben ez nagy nyomot hagyhat. Ha a gyerek nagyon táborozni akar, akkor nagyon figyelni kell, hogy hogyan adjuk elő a nagyszülőknek.
2022. máj. 1. 01:40
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
a nagyszülőkben ez nyomot hagyhat... tudod mi fog mindenkiben rossz nyomot hagyni? amikor az alsós kölyök egy héten keresztül kezeéhetetlen és hisztis lesz, mert mehetett volna játszani a barátaival, de ehelyett ülhet egy hotelben a nagyiékkal. nálunk mindig megvárta az egész család a táborok kiírásának dátumát, és csak utána kezdte el szervezni, hogy az üresjáratokban hol legyen a gyerek... lehet jó lesz ehhez nektek is hozzászoknotok, kérdező.
2022. máj. 1. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
26%

Mond meg a gyermeknek, hogy nagyjából mik az opciói és majd ő választ.

Nem nagy öröngősség..., általában egyértelműen választanak.

2022. máj. 1. 18:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Le van foglalva, de nincs kifizetve, mert mondtam, hogy bármi történhet addig.

A nyár fele az apukájánál van, egy hét tábor, én is szeretném vinni nyaralni a gyerkőcöt szóval nagyon nincs üres járat…

Én nem is akartam engedni táborba, se jön haza, hogy de ugye elengedem. Az meg hozza tartozik, hogy csak a 40 legjobb diák menet ebbe a táborba. Neki én nagy kitüntetés, hogy mehet.

2022. máj. 2. 10:43
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor apukás hétből menjen el a tábor. Nem lehetséges?
2022. máj. 2. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:
#13 tizenötös vagyok, és nem azt mondtam, hogy muszáj a nagyszülőkkel menni, hanem azt, hogy ha a gyerek táborba megy, akkor figyeljünk arra, hogy ezt a nagyszülőknek hogy mondjuk el!!
2022. máj. 2. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
69%
Akkor mindenképpen a tábor legyen mert ez egy kitüntetés ha csak 40 legjobb mehet,nagyszülőkkel lehet bármikor nyaralni.
2022. máj. 2. 15:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!