Ilyen állapotban hogyan kéne kezelnem a gyerekemet?
Gyermekemről kiderült, hogy van egy olyan állapota, ami még ugyan nem okoz tünetet, de kezelni kell. Kontroll vizsgálat havonta, minimális gyógyszer szedés. Remélhetőleg túl leszünk rajta hamar. Addig is próbálom óvni, odafigyelek rá, többet játszani vele, kedvesebbnek lenni. Ez megy hónapok óta. A problémám, hogy ahogy egyre kedvesebb, átérzőbb, nyugodtabb vagyok, ő egyre inkább átváltott követelőző, hisztis, provokatív, undok viselkedésre. Ugráltat, parancsolgat, hisztizik vég nélkül. Csak akkor kedves velem, ha el akar érni valamit: édességet vagy új játékot akar. Egyre stresszesebb vagyok, őt meg pont, hogy óvni kéne a stressztől.
Az állapotáról NEM szeretnék magyarázkodni, erről ne kérdezzetek, de lényeg, hogy ő amúgy nem érzékel belőle semmit testileg, csak annyit, hogy néha dokihoz megyünk. Én nem tudom, hogyan álljak hozzá. Akinek pl. cukorbeteg a gyereke és naponta szúrni kell, az hogyan neveli? Mert úgy látszik, minél jobban odafigyelek, csak annál elkényeztetettebb lesz...de ha nem figyelek oda jobban, az se jó...
Az oldal anonim. Mi a francért nem lehet rendesen leírni a dolgokat?
Amúgy meg butaságot csinálsz, a stressztől óvás helyett majomszeretetet adsz neki, és a követelőzései kielégítésével h8sztis házi diktátort nevelsz belőle.
Ez megoldja az eü problémáját? Mert ha nem ez rá a gyógymód, akkor sürgősen észhez kéne térned.
A stressztől óvás nem egyenlő azzal h nem bacod le a gyereket....
Egy pszichológushoz is elvinném, mert így egy kezeletlen szociopata lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!