Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet TV/mese nélkül...

Hogy lehet TV/mese nélkül gyereket nevelni?

Figyelt kérdés

Mi alapvetően sosem tévéztünk, max. egy-egy sorozatot vagy filmet néztünk meg, de nem ment háttérzajnak a TV. És bár nem zárkózom el tőle, azt gondoltam gyerekvállalás előtt, hogy na, nálunk 2-3 éves kor alatt nem lesz mesézés, ezt tudtam tartani a gyerek 1,5 éves koráig. Aztán csak bekapcsolták, ma már napi szinten :/

Mert sokszor egyszerűen semmit nem lehet mellette megcsinálni, szó szerint egész nap megy, rombol, rohan, a nyomában kell lenni. Az alvásidejében dolgoztam egy ideig heti pár órát vagy a háztartást csináltam, most megszületett a testvére, na így már az a napi 1-1, 5 óra sincs meg.

Ha nem raknék mesét, egyszerűen nem tudnék se haladni itthon a főzéssel, háztartással és nem tudnék szuszanni sem egy percet se egész nap.

De közben olvasom, hogy mások azt írják, náluk sosem volt TV, nem értem, akkor ők hogy csinálnak bármit kisgyerekek mellett vagy pihennek 10 percet, ha 2-3 gyerek is van otthon?

2023. júl. 7. 19:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
80%

Hát az enyém az elejétől fogva állandóan üvöltött ha nem volt kézben 🤷‍♀️

Nem azért kötöttem magamra, mert ez volt a heppem, hanem mert a másik választásom az lett volna h napokig hagyom ordítani egyedül.

2023. júl. 13. 14:31
 62/65 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség,abbahagyja,ha úgy van szoktatva.
2023. júl. 13. 14:40
 63/65 anonim ***** válasza:
85%

Na igen, a hagyjuk ordítani, majd megszokja módszert értelmes szülő ma már nem alkalmazza.

2023. júl. 13. 14:49
 64/65 anonim ***** válasza:
0%
Ma már nem is,ugyanis teljesen normális,nyugis iskolas gyerekem lett.
2023. júl. 13. 16:46
 65/65 anonim ***** válasza:
84%
😥 szegény gyerek
2023. júl. 13. 17:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!