A férjem többször panaszkodik, hogy leszúrom a gyerekek előtt. Pl. kiabál a gyerekkel és kiküldöm a szobából. Vagy ma esti mese után jó nagyot pukizott a szobájukban. Én meg mondtam, hogy be van csukva az ajtajuk és milyen büdös lett.?
Nem csak ettől, de nagyon hülyén néz ki, ha a gyereknevelésben levő ellentéteket úgy kezeled, hogy kiküldöd a szobából.
A pukizásnál ha jól értem, csak a tényeket mondtad, azt nem érzem problémának.
Szerintem ha kiabál a gyerekkel és te kiküldöd azzal rombolod a tekintélyét.
Ha betol egy büdöset a szobába azzal egyet értek, hogy rászólsz.
Gyerekként emlékszem, ha apám szídott anyukám sosem alázta le őt elöttünk, csak a háttérből csitítgatta. De ha bebüfögött mondjuk a fejünkbe azért rászólt.
A lènyeg, hogy a nevelésbe nem szólt bele.
Egyébként néha szükség is volt arra, hogy apám ránkkiabáljon, be is f*stunk rendesen és magunkba szálltunk picit. De csak akkor tette mikor már tényleg a végét járták idegileg.
A következő lépcsőfok már a válás lesz. Én a helyedben visszavennék a stílusomból. Az oké, hogy rászólsz, ha alpári módon viselkedik, de az, hogy nevel, te meg kiküldöd őt...
Rombolod a tekintélyét, ráadásul a gyerekek azt látják, hogy nincsen egyhangú következetesség a nevelésben. Arról még ne is beszéljünk, hogy szegény férjed ezt mennyire szarul élheti meg. Vegyél vissza, ha szeretnél hosszú és tartós házasságot.
Kiküldöd a szobából? Mint egy kutyát?
Nálunk ha valamelyikünk elveszíti a türelmét, és úgy tűnik, jogtalanul, akkor a másik kedvesen felajánlja, hogy vigyáz a gyerekekre egy ideig, amíg a másik pihen, lazul, vagy amit akar, de csak ha szeretne.
hát ez tényleg durva, hogy kiküldi...
Legközelebb kukoricára térdepeltetéés is lesz?
ő a harmadik gyereked, kérdező?
Ha a gyerekek megerdemlik a lecseszést, akkor tényleg nem kéne csak úgy kiküldeni. Utána te mit csinalsz? Miutan kiment? Hogy fegyelmezel?
A fingás esetében viszont neked van igazad, elég undoritó, hogy ennyire nem gondol a gyerekekre, hogy bebüdösít a szobajukba, aztan jóccakát. Így nem miattad nem fogjak tisztelni, hanem mert egy fingot nem kepes ket percig tartani. Mint egy csecsemő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!