Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem többször panaszkodik,...

A férjem többször panaszkodik, hogy leszúrom a gyerekek előtt. Pl. kiabál a gyerekkel és kiküldöm a szobából. Vagy ma esti mese után jó nagyot pukizott a szobájukban. Én meg mondtam, hogy be van csukva az ajtajuk és milyen büdös lett.?

Figyelt kérdés
Mindez még a gyerekek előtt. De nekem kicsúszik a számból ilyen esetekben. Szerinte nem fogják tisztelni a gyerekek. És szerinte nekem azért fogadnak jobban szót. Tényleg ettől függ a gyerekek tisztelete?
2022. aug. 31. 20:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
64%
Ne csodálkozz, ha a férjed keres egy nőt, aki férfiként bánik vele, nem úgy mint egy gyerekkel. Aztán jöhet a válás.
2022. szept. 1. 13:22
 22/24 anonim ***** válasza:
75%
Van olyan férfi, akivel nem lehet férfiként bánni, mert egy nagy gyermek... attól jobb is válni. #20 voltam
2022. szept. 1. 13:35
 23/24 anonim ***** válasza:
81%
22es, de akkor vagy melletted lett gyerek a férfi, vagy olyan volt mikor megismerted és te voltál a bolond ha gyereket vállaltál vele.
2022. szept. 1. 16:57
 24/24 anonim ***** válasza:
60%
Hogy esne , ha a férjed küldene ki téged a szobából ?
2022. szept. 1. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!