Hogy lehet TV/mese nélkül gyereket nevelni?
Mi alapvetően sosem tévéztünk, max. egy-egy sorozatot vagy filmet néztünk meg, de nem ment háttérzajnak a TV. És bár nem zárkózom el tőle, azt gondoltam gyerekvállalás előtt, hogy na, nálunk 2-3 éves kor alatt nem lesz mesézés, ezt tudtam tartani a gyerek 1,5 éves koráig. Aztán csak bekapcsolták, ma már napi szinten :/
Mert sokszor egyszerűen semmit nem lehet mellette megcsinálni, szó szerint egész nap megy, rombol, rohan, a nyomában kell lenni. Az alvásidejében dolgoztam egy ideig heti pár órát vagy a háztartást csináltam, most megszületett a testvére, na így már az a napi 1-1, 5 óra sincs meg.
Ha nem raknék mesét, egyszerűen nem tudnék se haladni itthon a főzéssel, háztartással és nem tudnék szuszanni sem egy percet se egész nap.
De közben olvasom, hogy mások azt írják, náluk sosem volt TV, nem értem, akkor ők hogy csinálnak bármit kisgyerekek mellett vagy pihennek 10 percet, ha 2-3 gyerek is van otthon?
41 igen az voltal aki majd a pokolra jut
Le is vagy pontozva, izomból lepontoztak rendesen 🤣
Egyebkent en is haszanlatam jarokat a lanyomnal meg tevet is,9 eves okos ügyes,jo tanulo gyerek lett belole.
43 a kedvencem,a teve gaz,soha nem neznek,a gyereknek se engedik ,de azert a neten egy egy film,rajzfilm,netflixes sorozat megy,meg híreket se neznek,de eloszeretettel olvassak a sok szar blikk cikket
Mi is a kulombseg akkor?🤣
Bocs h mi inkább vállalunk valamennyivel több kellemetlenséget, minthogy terheljük a gyerek idegrendszerét.
Nem mindenki a saját kényelmét helyezi előtérbe.
Birom mar h valaki szaranya mert enged a gyerekenek olyat amit mas nem.
En engedtem,te nem,oszt most hova szarjak 🤣🤣
Nem lett a gyerekem elmegyogyintezeti paciens a tévétől
Nem a 43 voltam hanem a 42-es.
Engem csak az zavar h annyira lekezelően beszéltek arról, hogy tv nélkül oldjuk meg, ami soooookkkal nehezebb.
Mi vagyunk a hülyék kb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!