18,5 honapos kisgyerek a McDonaldsban?!
Teljesen ki akadtam.
A lanyunk 18,5 honapos. Gyonyoruen fejlodik minden ok vele.
Szoptattam majd utanna BLW-t kezdtunk el es nagyon szepen eszik mar egyedul kb mindent.
A mindent ugy ertem amit en fozok otthon vagy ha elmegyunk egy vendeglobe. Nagyon figyelek az egeszseges etkezesre otthon is illetve ha uton vagyunk.
Finomitott cukor nincs nalunk senkinek. Ostermelotol vesszuk a zöldseget es a gyümölcsöt stb.
A ferjem sajnos lazabb alkat, tudja otthon mi a szabaly es betartja illetve szereti amit fozok de tudom hogyha uton van elmegy neha a McDonaldsba vagy Fornettit vesz meg mittudomen mik vannak.
A multkor o volt a kicsivel allatkertben, nekem dolgom volt es amikor otthon voltak megemlitette hogy hat beultek a Mc-ibe es a kicsi evett egy ket sültkrumplit meg ami miatt plane kiakadtam, chicken nuggets-et. abszolut szemet semmi köze a csirkehez muanyag kaja.
Nagyon ki vagyok. Eddig megovtam a kis szervezetet ezektol es tervem szerint legalabb oviig nem akartam hogy talalkozzon ilyennel erre mit csinal az apja!?
O azt allitja mas is visz ilyen fiatal gyereket Mc-ibe. Hat nemtudom...ti viszitek? eszik ott? Szerintetek is tulzasba viszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!