Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18,5 honapos kisgyerek a...

18,5 honapos kisgyerek a McDonaldsban?!

Figyelt kérdés

Teljesen ki akadtam.

A lanyunk 18,5 honapos. Gyonyoruen fejlodik minden ok vele.

Szoptattam majd utanna BLW-t kezdtunk el es nagyon szepen eszik mar egyedul kb mindent.

A mindent ugy ertem amit en fozok otthon vagy ha elmegyunk egy vendeglobe. Nagyon figyelek az egeszseges etkezesre otthon is illetve ha uton vagyunk.

Finomitott cukor nincs nalunk senkinek. Ostermelotol vesszuk a zöldseget es a gyümölcsöt stb.

A ferjem sajnos lazabb alkat, tudja otthon mi a szabaly es betartja illetve szereti amit fozok de tudom hogyha uton van elmegy neha a McDonaldsba vagy Fornettit vesz meg mittudomen mik vannak.

A multkor o volt a kicsivel allatkertben, nekem dolgom volt es amikor otthon voltak megemlitette hogy hat beultek a Mc-ibe es a kicsi evett egy ket sültkrumplit meg ami miatt plane kiakadtam, chicken nuggets-et. abszolut szemet semmi köze a csirkehez muanyag kaja.

Nagyon ki vagyok. Eddig megovtam a kis szervezetet ezektol es tervem szerint legalabb oviig nem akartam hogy talalkozzon ilyennel erre mit csinal az apja!?

O azt allitja mas is visz ilyen fiatal gyereket Mc-ibe. Hat nemtudom...ti viszitek? eszik ott? Szerintetek is tulzasba viszem?

#McDonald's #Fast Food #kisgyerek etetes #bio etel
2023. máj. 31. 11:42
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem kamu vagy. De mondok neked valamit. A mekiben a saláta szerinted nem saláta? Vagy a paradicsom nem paradicsom? Műparadicsom? A chicken nuggets gondolom nem 100% csirke, csak mondjuk 60. Ugyanilyet kapsz bármelyik boltban. Hozzá van adva valami zsemlemorzsa szerű cucc, ami nem káros. Ezt sütik ki majd az ovis ebedjehez is. Biztosan sokkot fogsz majd kapni, de ez van. Bizony az oviba rendelt ebédhez se aznap vágják le a csirkét és ott se 100% csirke a nuggets.
2023. máj. 31. 11:59
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Maga a kérdés is trollszagú, meg a válasza is a kérdezőnek.

Már ott elvérzett, hogy mi az hogy 18,5 hónapos??? Hetekben vagy napokban is megadhattad volna, hogy másfél éves a kamukölyök. 😩😩😆😆

2023. máj. 31. 11:59
 13/41 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem minden gyerek szereti a nuggetset és a sült krumplit amivel semmi gond nincs amíg nem minden áldott nap 2pofara tömi magába... Havi 1-2x semmi baja nem lesz ez nyilvánvaló.
2023. máj. 31. 12:02
 14/41 anonim ***** válasza:
90%

Mindennapi mekdönci kérdésünket ad meg nekünk ma!

Most épp a bioananászt is őstermelőtől vásárló tudatosanya szempontjából.

Úgy érzem van még pár aspektus ami alapján körbejárhatjuk a témát.

2023. máj. 31. 12:04
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Értékelem egyébként a kérdező kreativitását. (14-es)
2023. máj. 31. 12:05
 16/41 anonim ***** válasza:
86%

Honnan veszed, hogy a Meki szar?

pl. a mcreggelijük kifejezetten hazai, ugyanis bacon és tükörtojás. Sőt, volt egy időben nagy kedvencem a guacamole-s tojásos mcmuffin, bőven meg volt pakolva az avokádókrémmel, isteni volt.

A szendvicsekben hús (csirke/marha, időnként kacsa, liba) van és zöldségek. Talán a zsemle a legegészségtelenebb rész, de azon meg van többnyire valamilyen magszórat. Az összes üdítőjük cukormentes, amit mondjuk utálok, szerintem az édesítőszerek többsége károsabb, mint a cukor.

Írod itt, hogy mesterséges hús. Hát elmondanám, hogy akkor többszörösébe kerülne egy hambi, ugyanis egyelőre még jóval drágább szintetikusan összehozni a húspogácsát, mint valódi húsból.

2023. máj. 31. 12:10
 17/41 anonim ***** válasza:
94%

"Aztan az ember felnö es okos lesz es tudja mi van benne."

Aztán mi van benne? Tényleg kíváncsi lennék.

2023. máj. 31. 12:10
 18/41 A kérdező kommentje:

16os...femina.hu-rol szedted a tudasodat mi? :-D

ha neked az az avocadokrem izlik...hat apam. Te sem ettel meg rendes Avocado kremet. Ajanlom vegyek parat es csinald otthon. Ha kell egy ket jo recept sziveseen irok.

Tisztaban vagyok vele hogy a többszörösebe kerulne...de ez engem itt nem erdekel. En igy van, a többszöröset is fizetem ki a piacon az etelnek amit veszek. Ez nem volt tema vagy kerdes hogy miert kerul ennyibe a meki.

2023. máj. 31. 12:16
 19/41 anonim ***** válasza:
97%

Úristen :D

Látszik,hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban...

Őstermelő haggyál már...elmondon neked megveszik külföldről pl az epret és eladják sajátként. Zöldségek szintúgy..

Beteges amit cdinál nèmelyuk ember..oviba majd viszed neki a kajat? Olyan allergiás lesz mindenre jól kibaszol vele..

2023. máj. 31. 12:18
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te szeded a tudásod a femina-ról.

Atyaég, nem lehetsz ennyire szűk látókörű!!!!

Honnan tudod a piacon, hogy a kofa mit ad el neked? Megkérted már valaha bármelyiket is, hogy mutassa az engedélyeit?

2023. máj. 31. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!