18,5 honapos kisgyerek a McDonaldsban?!
Teljesen ki akadtam.
A lanyunk 18,5 honapos. Gyonyoruen fejlodik minden ok vele.
Szoptattam majd utanna BLW-t kezdtunk el es nagyon szepen eszik mar egyedul kb mindent.
A mindent ugy ertem amit en fozok otthon vagy ha elmegyunk egy vendeglobe. Nagyon figyelek az egeszseges etkezesre otthon is illetve ha uton vagyunk.
Finomitott cukor nincs nalunk senkinek. Ostermelotol vesszuk a zöldseget es a gyümölcsöt stb.
A ferjem sajnos lazabb alkat, tudja otthon mi a szabaly es betartja illetve szereti amit fozok de tudom hogyha uton van elmegy neha a McDonaldsba vagy Fornettit vesz meg mittudomen mik vannak.
A multkor o volt a kicsivel allatkertben, nekem dolgom volt es amikor otthon voltak megemlitette hogy hat beultek a Mc-ibe es a kicsi evett egy ket sültkrumplit meg ami miatt plane kiakadtam, chicken nuggets-et. abszolut szemet semmi köze a csirkehez muanyag kaja.
Nagyon ki vagyok. Eddig megovtam a kis szervezetet ezektol es tervem szerint legalabb oviig nem akartam hogy talalkozzon ilyennel erre mit csinal az apja!?
O azt allitja mas is visz ilyen fiatal gyereket Mc-ibe. Hat nemtudom...ti viszitek? eszik ott? Szerintetek is tulzasba viszem?
Mellesleg rengeteg főzök otthon, többek között avokádókrémet is szoktam készíteni, ismerem az ízeket, őstermelős is vagyok.
De időnként jól esik más főztjét enni, és valami gyorsat, erre teljesen megfelel a meki.
hat...akiktol en rendelek azok nem kulfoldrol hozzak ahogy itt irta valaki.
zoldtanya.hu
hazhozszallitas ennyi. van aki megengedheti maganak..
Hát van egy rossz hírem kérdez!Zártosztályra fogsz kerülni, ha a gyereked étkezése megváltozik nemsokára.Amikor majd nyílik a kis tudata,és leköp a bioananásszal.
kb 2 éves koráig a gyerekem a vasszöget is megette,aztán egyre romlott és kb 2,5 éves korától 4,5 éves koráig kizárólag vajaskenyeret meg sajtospogácsát evett.
Most 6,5 éves és sírok örömömben ha megnyal!! új dolgokat ,vagy eszik egy milligrammot valamiből. A mai is ilyen alkalom volt,az ÜRES piritott zsemlét megette a MEKIBEN.DE EVETT!(Jah,és mi azért járunk mekibe-amellett ,hogy én szeretem a kaját-mert van bent játszóház,és egy sajtburger áráért ott játszhat a gyerek végkimerülésig is,egy normál játszóházban meg a gatyánkat ráfizetnénk.És egy esős napon megváltás lemozgatni a gyereket egy zárt helyen)
Szóval ha nem vagy troll,akkor extrém kemény évek vannak még előttetek.
Lazíts,mert a neheze ezután jön
Én is megengedhetem és meg is engedem magamnak a biohúst.
De még mindig nem válaszoltál, elkérted már az engedélyét a termelőnek? Mert bizony én elkértem, akitől én szoktam vásárolni.
Ránéztem erre a Zöldtanyára.
1. csak zöldségekre van bio minősítésük
2. a "nem külföldről hozzák" állításod óriási hazugság. Az oldalukon hatalmas betűkkel oda van írva egyes termékekhez, hogy IMPORT TERMÉK!
Érdekes is lenne avokádót kis hazánkban termeszteni. De még a paradicsom, a padlizsán és uborka is import.
Én nem a Zöldtanyát minősítem, mert imádom ezeket gazdaságokat, én is kistermelő vagyok. Egyszerűen neked van olyan irritáló látásmódod, ami elképesztő.
5 perce szakadok a röhögéstől. Kíváncsi vagyok te,mint bioanya, mit fogsz szólni, mikor a gyereked óvodába megy és a napi 4-5 étkezéséből 3 az óvodában lesz. Tudod ott miket fog enni? Már attól el fogsz ájulni mikor elolvasod a menüt. Képzeld kakaó, karamellás tej, túró Rudi, agyon lisztezett főzelékek, dinofalatkák, krumplis tészta, kakaós tészta, édes péksütemények...tiszta fertő. Nem.lesz ám avokádókrém és biokaja.
Amúgy te biztos azon nőttél fel. Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!