18,5 honapos kisgyerek a McDonaldsban?!
Teljesen ki akadtam.
A lanyunk 18,5 honapos. Gyonyoruen fejlodik minden ok vele.
Szoptattam majd utanna BLW-t kezdtunk el es nagyon szepen eszik mar egyedul kb mindent.
A mindent ugy ertem amit en fozok otthon vagy ha elmegyunk egy vendeglobe. Nagyon figyelek az egeszseges etkezesre otthon is illetve ha uton vagyunk.
Finomitott cukor nincs nalunk senkinek. Ostermelotol vesszuk a zöldseget es a gyümölcsöt stb.
A ferjem sajnos lazabb alkat, tudja otthon mi a szabaly es betartja illetve szereti amit fozok de tudom hogyha uton van elmegy neha a McDonaldsba vagy Fornettit vesz meg mittudomen mik vannak.
A multkor o volt a kicsivel allatkertben, nekem dolgom volt es amikor otthon voltak megemlitette hogy hat beultek a Mc-ibe es a kicsi evett egy ket sültkrumplit meg ami miatt plane kiakadtam, chicken nuggets-et. abszolut szemet semmi köze a csirkehez muanyag kaja.
Nagyon ki vagyok. Eddig megovtam a kis szervezetet ezektol es tervem szerint legalabb oviig nem akartam hogy talalkozzon ilyennel erre mit csinal az apja!?
O azt allitja mas is visz ilyen fiatal gyereket Mc-ibe. Hat nemtudom...ti viszitek? eszik ott? Szerintetek is tulzasba viszem?
Napi troll. Érdekes a Zöld tanyás meglátásra nem reagált. Előbb talán utána kellett volna néznie, mit kamuzik össze 🤣
Dehát vannak olyanok, akiknek az a boldogság, hogy egy anonim oldalon elhazudják, milyen gazdagok, mindent IS megengedhetnek maguknak és akkor egy pillanatra elhiszik. Ne vegyük el tőle az örömét 😁
#36! Nem a papír a lényeg, hanem, hogy konkrétan azt hazudtad, hogy kizárólag hazai bio kajával eteted, miközben, amire hivatkoztál, nem biztosítja ezt. De arra is lusta voltál, hogy legalább hihetőt kamuzz.
De tessék, hogy ne kelljen bevenned a bio nyugtatóidat, válaszolok az eredeti kérdésedre is: Igen, túlzásba viszed, mivel beteg az agyad. (Szerencsére, a valóságban meg nincs gyereked, szóval mindegy. Azt fantáziálsz, amit akarsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!