Baj, ha egy 23 hónapos kisgyerek este kilenckor fekszik le aludni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 16:33
1/10 anonim válasza:
Nem szerintem átlagos.
Az enyém vanhogy 11ig tombol na az már baj sztem
2/10 anonim válasza:
Az enyem is 8-9 kozt alszik be, ndha negyed 10 ig is kibirja. Miert lenne baj? Jon a nyar, ok sem hulyek, nem fognak 8-kor agyba menni, ha kint meg vilagos van. Ilyenkor nalunk a furdes is eltolodik fel 8-8 orara, mert 7 ig is kint vagyunk mar
3/10 anonim válasza:
Fél 8-ig általában már kint vagyunk és folyamatosan tartok tovább ahogy egyre jobb az idő.
Nagy melegekben van hogy csak 6-7 között indulunk ki és fél 9-kor esetleg kimászunk a medencéből. Ilyenkor már a nagyobb tesó miatt sem kell reggel kelni hogy suliba vigyük így nem gond ha későn fekszik és később kel.
4/10 anonim válasza:
Dehogy baj :)
Ilyenkor tovább van világos, nyáron 19 óra után bújik el majd annyira a nap, hogy egészséges legyen a levegő. 3 éves, de már tavaly is kint voltunk 20:30-ig is.
5/10 anonim válasza:
Nem. A lányom ennyi idősen akár 10-ig is fent volt.
6/10 anonim válasza:
Boldog lettem volna, ha 9-kor lefekszik.
7/10 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hánykor fekszik le este, hanem hogy összesen mennyit alszik. De még ott is van különbség a gyerekek között. Alhat, amennyit szeretne, vagy ébreszted reggel?
8/10 anonim válasza:
Nekem mióta egy alvásra beállt napirendje van kb 15hos kora óta, azóta fel9 fekvés 9kb az alvás.
9/10 anonim válasza:
Nem is értem, miért lenne baj. Az enyém újszülött kora óta akkor fekszik, így is 5-6 között kel. 8-kor még félig világos van.
10/10 anonim válasza:
Enyém nem.hajlandó éjfélig elaludni,jó lenne ha ilyen korán lefeküdne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!