Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős korára tudja...

Mennyi idős korára tudja megtanulni egy gyerek, hogy ne nyúljon a kutyához?

Figyelt kérdés

8 éves kutyánk sajnos harapós..

Ha nem próbálják megsimogatni, nem harap, de nem lehet hozzányúlni.

Akit elfogad, azt onnantól imádja, szót fogad neki és sírva örömködve üdvözli.

De a gyerekeket utálja, soha nem szeretett meg egy gyereket sem.

És... lett egy babánk.

Nyilván csak azért mert jön a baba, nem szabadulunk meg a 8 éves kutyától. + amíg nem volt képes a helyváltoztatásra, addig szerette a kutya, rendesen az volt a "baj", hogy folyton nyalogatta a babát.

De már totyog a kicsi és ez nem tetszik a kutyának.

Ha a bébi nem nyúlna hozzá, nem lenne baj, de persze 1 évesen ezt még nem tudja.

Visszük majd trénerhez, le van beszélve, hátha tud valamit segíteni.

De a kérdésem a gyermek felől lenne, hogy mennyi idősen lehet megtanítani arra, hogy ne nyúljon a kutyához?

Persze nem úgy értem, hogy kettesben maradnának felügyelet nélkül.

Köszi!

2023. ápr. 23. 20:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem vagyok kutyás,mert a gyerekem minden esetben előbbre való lenne egy állatnál,vagy mert egy kutyát nem zárnék falak közé annyi időre sem,ameddig dolgozok?Vagy mert nem szeretnék vele enni,aludni?Szeretjük,jól tartjuk a kutyát,családtag,de ha veszélyes lenne vármelyikünkre, akkor vagy új gazdát keresnék neki,de ha agresszív és azt sem lehet, akkor elaltatnám.Az meg,hogy ki szerint hova való,vagy nem való kutya,macska,bármi,az mindenkinek saját véleménye. Én esetemben,saját magamat sem tartanám panelban,nemmég egy állatot.Az szerintem nem elég,hogy 3x,4x leviszed sétálni.Hangsúlyozom szerintem.De itt nem is ez volt a kérdés.
2023. ápr. 25. 10:59
 32/35 anonim ***** válasza:
85%
Én nem írtam privátot senkinek.Én viszont kaptam.
2023. ápr. 25. 11:34
 33/35 anonim ***** válasza:
85%
Jah,most esik le!Te vagy a fasírtgolyós😅😅😅.Te írtál nekem privátot,én válaszoltam,meg letiltották Akkor mostmár legalább tudunk többen jelenteni😅Semmi ocsmányat nem írtam amúgy, nyugodtan be is másolhatod.A legocsmányabb az benne,hogy eszembe se jutna a házba bevinni a kutyát.Ezt pedig tartom is.Engem nem zavar,ha másnak oké kutyával enni,aludni,én nem kívanom puszilgatni azt az orrocskát,ami előtte a seggében volt.Ettől még szeretem,gondoskodik róla,fűtött helyen alszik télen,hűtött helyen nyáron.A kérdés továbbra sem ez volt,hanem hogy egy agresszív kutyával lehet-e együtt élni lakásban,erre a válasz nem.Főleg gyerekkel nem.De én az udvaron se hagynék agresszív kutyát.Az meg non plusz ultra,hogy valaki lakóközösségbe tart ilyen állatot.Bárki megsérül gondolom vállalja a felelősséget.
2023. ápr. 25. 11:43
 34/35 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Én megválnék a kutyától. Nehogy már egy állat érjen többet egy kisgyereknél. Esetleg kérdező interneten mutas olyan cikkeket és videókat a párodnak amik arról szólnak pont hogy ilyenből baj lett. Hátha akkor majd belátja hogy jobb lenne kutya nélkűl.
2023. ápr. 25. 14:11
 35/35 anonim ***** válasza:
70%
34,én nem tehetek erről,amúgy sem tartozik a témához,és nem vagyok jós,hogy lássam ki a meddő,és ki nem az.Attól meg hogy valakinek nem lehet gyereke,az esze megmaradhatna.Attól egy állat nem lesz a gyereked,neki sem jó az.De ha neked igen,az engem nem zavar.Te kötöttél belém,te írtál nekem üzenetet,amiben próbáltál megsérteni,csak nem sikerült,mert csak jót nevettem.Elég agresszív volt a hangnem,mégha nevetséges is volt.Az hogy valakit ismeretlenül le krumplifőzelékezel,meg mit tudom én már milyen lekvároskenyérnek nevezel,az nem egészséges elmére vall,még ha vicces is.Szerintem a legnagyobb jóindulattal,keress szakembert,mert attól,hogy nem az anyámba küldtél el,még a cél ez volt,pedig a kérdéshez semmi köze sincs a dolognak,és senkire nem is tartozik az információ,hogy te meddő vagy-e.Egyikünk sem tudja ezt a problémadat megoldani,és most be fogsz rágni,de valóban nem is érdekel,hogy egy vadidegen,ismeretlen,névtelen meddő-e vagy sem.Nekem is van saját problémám,azt meg én kezelem.Gondolom téged sem érdekel.
2023. ápr. 25. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!