Gondolkozok rajta, hogy hordozókendőt vegyek, de annyira bonyolultnak tűnik! Egyszerű megtanulni? Ha rosszul csinálnom, kieshet a gyerek vagy megfulladhat?
Nagyon könnyű megtanulni a kötést!
Nekem a bátyám mutatta, 3. próbálkozásra már nagyon jól ment.
Én ettől kapok frászt, mikor az utcán idegenek megszólítanak, hogy megfullad a gyerekem...
Gondolkozzanak már, ha nem kapna levegőt verődne...ehelyett ő békésen szundikál és jól érzi magát.
Persze, a kiságyban is meghalhat a baba, lásd csecsemőhalál, tehát ott se altasd...
Kérdező, nyugodtan vegyél kendőt, ha mindentől félnénk, ülhetnénk egy hermetikusan elzárt szobában egész életünkben.
Ó, igazad van!
Akkor soha többé kendő, ördögtől való találmány, csak az vesz ilyet, aki abban reménykedik, hogy hátha megfullad a gyereke és akkor végre megint végigaludhatja az éjszakákat...
Én is hallottam már kendőben megfulladós sztorit, konkrétan egy ismerősömékkel történt meg, szóval nem városi legenda.
Egyébként én próbáltam a kendőt, nem tudtam normálisan megkötni, szerintem nagyon sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy valaki teljes biztonsággal meg tudja kötni. Amikor egy gyakorlottabb kötötte meg nekünk, akkor sem volt túl jó érzés, nagyon lógott benne a baba, és neki sem tetszett a dolog, nyöszörgött és mocorgott. A kengurut viszont imádja, és én is biztonságosabbnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!